Camp Alpha`s Tjorven

Tjorven 2

Denne lille råtassen har jeg beholdt etter Kanuttens siste kull med Abbe. Kanutten skal heller ikke ha flere kull - så dette var min mulighet til å beholde noe selv. Hun er MEGAKUL!
Jeg har digget henne siden tidlig i valpekassa

Navn – Camp Alpha`s Tjorven
Kallenavn – Tjorven
Oppdretter
–Eget oppdrett -  Kennel Camp Alpha
HD
Albuer  -
RegnrNO31046/21

Hun heter Tjorven! Jepp - kuleste, lille rampen.Men så det store spm som jeg omtrent får daglig.

"Hun er din, men hun bor ikke hos deg?"

Det stemmer!Hun er min, men frem til hun er 1 år (desember 2021) så bor og trener hun sammen med Line Emilie Villanger på Gjøvik. Line er instruktør og driver Catch ADV Gjøvik - og bloggen www.logrendehaler.no sammen med Stine. Det ble litt sånn "hva skjedde?" greie.

Egentlig hadde jeg lyst til å beholde en selv her med en gang, men jeg tenkte samtidig på at valpetiden krever det utrolig mye av deg som eier. Ikke bare trening, men også sosialisering og valpelivet generelt. Med en valp i hus så går veldig mye av oppmerksomheten dit. Jeg har lyst til å satse skikelig med de jeg har i hus dette året så jeg følte litt på å skulle ta inn en valp oppå det.

Line kom med dette forslaget om å ha henne i trening hos seg. Jeg var ikke sen med å godta det fordi jeg kjenner Line fra før av igjennom hundemiljøet. (Og hun var med meg backstage på Norske talenter)Hun er en råtass til å trene hund og hun ønsket virkelig å lære om andre raser i trening. I og med hun driver hundeskole - så var dette også en perfekt mulighet for dem til å bruke Tjorven som demohund på div kurs. Dette går over all forventning og jeg gleder meg over videoer og bilder av dem sammen hver eneste uke.Line og Tjorven kan dere følge på instagram her

Tjorven1

Jeg gleder meg skikkelig til å kunne ta fatt på konkurranser med denne råtassen neste år ;)
Tusen takk Line for at du gjør en sånn fantastisk jobb med henne <3