Jeg er EKSTREMT stor fan av tenketriks! Triks hvor man får utfordret både seg selv, tålmodigheten samt fokus og motivasjon på både hund og fører.
Mange kule triks som lærer hunden din å tenke selv utenfor boksen, ikke bare ved masse hjelp fra oss. Det KULE med det er at du får en sliten hund også ;)
Elsker sånne type triks og de er virkelig med på å lære hunden din å lære.

Triks på dette kurset er følgende

* Gjemme seg i en koffert
* Skåler ihverandre
* Ring på kjegle
* Skateboard
* Spille død
* 4 bein i bolle
* Holde objekt med potene
* Rulle seg inn i teppe
* A og B (frembensløft)
* A og Y (bakbensløft)
* A og X - Sidelegs up
* A og Y - diagonale ben opp
* Krysse labber
* Halte

14468372_10154046327561553_8176765113366285942_o-1024x682.jpg
EKSTRAMATERIALE
* Klikkertrening
*Shaping (kommer)


14 fantastiske triks som du har tilgang på i hele 365 dager fra kjøpsdato. Ved å kjøpe tilgang via websiden så får du tilgang med en gang. Alle videoene for alle triksene og beskrivelsene ligger allerede klart ute så HER er det bare å starte! :D
Utelukkende positive metoder! Det kule med det er at det passer like mye for nybegynneren som for den drevne hundetreneren!

Kurset vil være perfekt til alle dere som er nysgjerrige som for den hardbarka hundetreneren og
som ønsker et bedre samarbeid med hunden.


* Alder fra 8 uker til 12 år (ikke alle triks passer alle hunder. Tilpass derfor så kurset passer derfor alle hunder uansett om man driver med
hundesport eller har en "sofahund" hjemme, men som ønsker det lille ekstra med hunden.
Jeg fikk en bedre hverdagslydighet i hele flokken ved å begynne med triks. Konsentrasjonen ble mye bedre og jeg fikk hunder som virkelig VILLE jobbe sammen med meg. Et ord som er EKSTREMT viktig når man driver med hundetrening - og da særdeles triks -
TÅLMODIGHET!

Har man det så kan man nå langt med triks. Husk også at "Rome ble ikke bygget på en dag" Enkelte triks tar mye lengre tid å lære og da er det viktig å ikke gi opp.
Resultatet blir nemlig veldig bra til slutt <3

Hva kan du forvente av kurset?
Glede, samarbeid og ha det morro med din hund - samtidig som du lærer både kule triks og øvelser.
Alt forklart med video steg for steg.

"Hvordan trene online?"
Når og hvor du selv vil. Betal, logg deg inn og VOILÀ! Der ligger alt klart så da er det bare å starte der det passer deg ;)

Instruktør er Marianne Elise Methi - en av Norges beste på triks med hund. Regjerende Norgesmester i freestyle, utdannet instruktør og konkurrerer i høyeste klasse i flere hundesporter. VM, Nordisk og EM har hun også vært på.COME AND JOIN THE FUN!