SHOWBIZ

Kurset for deg som vil opp og frem med hunden din!

Hvem passer kurset for?
Lurer DU på hvordan du skal få hunden din inn i reklamebransjen? Film? Tv? Eller hvordan du vokser på instagram? Facebook? Youtube? Hvordan komme igang med onlinkurs????

Mitt navn er Marianne Elise Methi og jeg har vært med på ekstremt mye kult med hundene mine de siste årene. Jeg får derfor ukentlig spm om akkurat det her.
Jeg har derfor satt sammen dette onlinekurset hvor jeg svarer på ALLE slike spm dere måtte ha om disse temaene. Jeg sier IKKE at dette er en mal på at slik skal det gjøres. Det er mere ment som en guideline på hvordan jeg har jobbet for å komme dit jeg er i dag.
Egen facebookgruppe med tilgang i 1 år.

Come and join the fun!

Hva vil du finne på kurset?


Videoer og skriftlig forklaringer

Sosiale medier
Facebook
Instagram
Youtube
Lag egne onlinekurs

Utstyr og software

Alt jeg bruker av utstyr - og ikke minst hva som fungerer å hva som IKKE fungere.

Tips og triks

Hva bør hunden din kunne for å bli attraktiv for showbiz?
Hvordan lage egne onlinekurs?

Instruktøren er meg - Marianne Elise Methi. Jeg er utdannet hundeinstruktør, rally lydighets instruktør og aktiv konkurranseutøver med hundene på høyt nivå i flere hundesporter.
Jeg er per dags dato på 2 forskjellige landslag - regjerende Norgesmester i freestyle, Europamester i distanse frisbee 2018 og har deltatatt på både Nordisk, VM og EM de siste årene.

Vi har i tillegg vært med på en del reklamer, tvshow, teater og kortfilmer de siste årene. Jeg har hatt onlinekurs i 4 år nå og har på den tiden hatt flere hundre på kurs. Du får oppfølging på egen facebookgruppe med muligheten på tilbakemeldinger mens du "jobber deg oppover"

COME AND JOIN THE FUN!