ONLINE - INNLÆRING AV LP RUTA

Med instruktør Liz Rognstad

Hva er LP ruta?

LP ruta er en øvelse som kommer allerede i KL 1 i FCI lydighet. For hver klasse man kommer seg oppover så øker også vanskelighetsgraden for sending til denne ruta.

Instruktør på dette kurset er ingen ringere enn Liz Rognstad. Hun har vært med i lydighetsgamet i veldig mange år. Hun er instruktør og holder kurs over hele landet. Skulle dere ønske å leie henne inn så er det bare å ta kontakt på mail dirrekte til Liz.

Grunnen til at jeg valgte å ta inn nettop Liz er at hun er en råtass til å trene hund og er samtidig veldig flink til å forklare seg. Hun har over 20 års erfaring med hund og hundetrening og har vært innom flere raser på veien. Selv har hun nå en border collie og en springer spaniel som går både rally lydighet og lydighet.

På dette kurset går man steg for steg igjennom 2 av metodene hun bruker for innlæring av nettopp ruta. Hun går trinnvis igjennom hvordan hun går frem og hun viser både med border collien sin Holly og med Springeren sin Caylee.
Her læres da ruta inn både ved hjelp av leke og ved hjelp av target.
Trenger du inspirasjon og tips så er dette kurset for deg.  Liz er råflink til å forklare seg på en forståelig måte - også for dere som er helt ferske med ruta.

Dark Blue Photo Happy Birthday Facebook Post.png

Det vil være både skriftlig beskrivelse samt videoer av alle ledd.

Alle på kurs får bli med i Bissevov Online sin gruppe på facebook. Her vil det være giveaways, konkurranser og tilgang på instruktør. Dere får også tilgang på en unik facebook gruppe med Liz. Her kan dere legge opp egne videoer når dere trener ruta - og spørre Liz om dere skulle stå fast på noe. 

Fra kjøpsdato har dere tilgang på kurset i 1 år! Alt ligger klart så her er det bare å komme igang.

Kjøp kurset her