Kennel Camp Alpha

En stoooor drøm fra min side har alltid vært å drive med oppdrett. Vi tok derfor over kennelnavnet Camp Alpha fra eieren av hannhunden til de 2 kullene til Dakota da hun var 3 og 4.5 år. Jeg står som ene eier av dette kennelnavnet og oppdrettet enn så lenge. . Elsket virkelig stundene med valpene og jeg liker å følge de opp.
Blandt disse valpene så konkurrerer 1 i agility kl 3, en i Elite rally lydighet og FCI3 i lydighet og 1 ble nr 2 i VM i HTM (Kreativ lydighet)

Vi har hatt en lang pause etter Dakota sine valper. Mest fordi jeg ikke har hatt noen avlshund i hus. Det har heldigvis endret seg nå.
Ved neste løpetid så skal derfor Kanutten parres! (til høsten) Hannhund er ikke helt avklart enda da jeg står mellom 3 stk.

Vårt mål med avl
Kennel Camp Alpha kommer aldri til å bli noe stort oppdrett. Vi kommer til å kull når vi mener vi har noe å tilføre rasen - og ikke bare for å "ha et kull".
Kanutten er rå som få, frisk og fin. Vi konkurrerer og hun har en enormt til arbeidslyst og arbeidskapasitet. Jeg ELSKER det drivet og den motoren hun har. I tillegg så er hun en skikkelig "Happy pill" ;) Alt dette er egenskaper jeg setter høyt.

Målet er å avle frem hunder med stor jaktlyst, fart, samarbeid og arbeidslyst. I tillegg til miljøsterke og trygge. God helse hos avlsdyrene er da selvsagt en selvfølge.
Vi følger derfor de etiske retningslinker for avl og oppdrett fra Norsk kennel klub.

** Info om planlagt valpekull kommer fortløpende