Kennel Camp Alpha

En stoooor drøm fra min side har alltid vært å drive med oppdrett. Vi tok derfor over kennelnavnet Camp Alpha fra eieren av hannhunden til de 2 kullene til Dakota da hun var 3 og 4.5 år. Jeg står som ene eier av dette kennelnavnet og oppdrettet enn så lenge. . Elsket virkelig stundene med valpene og jeg liker å følge de opp.
Blandt disse valpene så konkurrerer 1 i agility kl 3, en i Elite rally lydighet og FCI3 i lydighet og 1 ble nr 2 i VM i HTM (Kreativ lydighet)

Vi har hatt en lang pause etter Dakota sine valper. Mest fordi jeg ikke har hatt noen avlshund i hus. Det har heldigvis endret seg nå.

Vårt mål med avl
Kennel Camp Alpha kommer aldri til å bli noe stort oppdrett. Vi kommer til å kull når vi mener vi har noe å tilføre rasen - og ikke bare for å "ha et kull".
Kanutten er rå som få, frisk og fin. Vi konkurrerer og hun har en enormt til arbeidslyst og arbeidskapasitet. Jeg ELSKER det drivet og den motoren hun har. I tillegg så er hun en skikkelig "Happy pill" ;) Alt dette er egenskaper jeg setter høyt.

Målet er å avle frem hunder med stor jaktlyst, fart, samarbeid og arbeidslyst. I tillegg til miljøsterke og trygge. God helse hos avlsdyrene er da selvsagt en selvfølge.
Vi følger derfor de etiske retningslinker for avl og oppdrett fra Norsk kennel klub.

Planlagt kull 2019!
På neste løpetid så skjer følgende
Lurhaugs Violetta Violetta  * Aqua Seer’s First Fighter  (Abbe)
(NO33209/16)                        (SE23294/2014)

Intr i valp fra kombinasjonen
post @bissevov.no