Lydighets neseprøve kurs

med instruktør Liz Rognstad

Hva er LP neseprøva?

Neseprøven er en øvelse i lydighet bestående av 2 hoveddeler.
Apportere en liten pinne og velge pinnen som lukter som eier. Dette er en øvelse som kommer i lydighetsprogrammet i KL 3 og elite.
Er man fersk innenfor lydighetssporten eller ikke vet helt hvordan man skal komme igang?
DA er dette kurset for deg.
Vi tar for oss både nyinnlæring og litt videreutvikling - samt problemløsning.
Neseprøven består av 2 deler
1 - Apportering
2 - Luktdiskriminering - hent pinnen som lukter eier bland pinner som ikke gjør det ;)

Instruktør på dette kurset er ingen ringere enn Liz Rognstad. Hun har vært med i lydighetsgamet i veldig mange år. Hun er instruktør og holder kurs over hele landet. Skulle dere ønske å leie henne inn så er det bare å ta kontakt på mail dirrekte til Liz.

Grunnen til at jeg valgte å ta inn nettop Liz er at hun er en råtass til å trene hund og er samtidig veldig flink til å forklare seg. Hun har over 20 års erfaring med hund og hundetrening og har vært innom flere raser på veien. Selv har hun nå en border collie og en springer spaniel som går både rally lydighet og lydighet.

På dette kurset går man steg for steg igjennominnlæring av øvelsen som etterhvert da blir en ferdig øvelse til bruk i konkurranse.
Liz forteller hva du trenger av utstyr, hvor man mot formodning kan få tak i utstyr, hvordan man steg for steg lærer inn og problemløsninger på ting som kan dukke opp underveis.
Alt godt beskrevet med videoer steg for steg.

 

Skjermbilde 2020-04-27 kl. 21.53.57.png

Kurset slippes 1 mai 2020 og frem til da koster det KUN 299,- for 1 års tilgang i tillegg til egen facebookgruppe med tilgang til instruktøren. 
COME AND JOIN THE FUN!