Hytteliv!

hytta6.jpg

Jeg har ikke ORD på hvor godt det var å komme opp på hytta denne gangen. Jeg kjente jeg stressa for å komme meg hit faktisk. Kjørte pent altså.
Tok med meg 4 av 5 hunder - Dakota er hjemme å nyter livet som sjefsbitch.

Fant  - som egentlig ikke er noen flokkhund - blomstrer virkelig her oppe. Han løper rundt hytta, kaster ballen i lufta - fanger den igjen og leker "catch" med de andre. Han nyter virkelig. Han har til og med tid til å ligge på fanget å kose.
Helt fantastisk!!!

Vi kom opp her på mandag ettermiddag og har planer om å være heeeeelt til søndag. Bursdagsgave til meg selv fra meg selv - på søndag. IKKE STRESSE HJEM IGJEN! :D
Møkkavær ga oss en par innedag, men fikk gjort MASSE av det vi kom hit for. Bokprosjekt, sying og kursplanlegging. Sjelden har jeg vel vært så effektiv som i går. Alikevel var det INGEN stress.
Jeg sov til og med middag med Valborg på armen - hehe ;) (ja, blir jo litt trøtt av denne fjell lufta
Jeg hadde forresten planer om å klippe plenen her oppe en siste gang i høst, men snøværet i går satte en stopper for det ;)
hytta1.jpg
hytta2.jpg
hytta2.jpg
Vi har alikevel fått gjort en hel del av det jeg hadde planer om mens jeg har vært her. Planlagt nye kurs, satt meg inn i overlocken (over 1 år etter at jeg kjøpte den lissom) endelig sydd ferdig de tørklene til hundene, lest bok, sovet GODT og samlet krefter til en hektisk høst
Desverre hjem igjen i morgen :( Depper nesten for akkurat det - men håper å få til enda en tur til før jul <3

Vi så forresten ulv her om dagen også. Jeg og hundene fulgte grusveien oppover lia her. I en krapp sving så stoppet samtlige - og Fant knurra. Jeg kjeftet først på ham fordi jeg trodde han knurret på Valborg. Helt til jeg oppdaget at samtlige hadde stoppet og samtlige knurret.
Jeg kikket meg rund .. å så et dyr i skogkanten. Jeg rakk å tenke at jo, elgjakta har jo starta så det var sikkert en av dems hunder.
Men så slo det meg .... var den ikke litt lys i fargen? Hvor er peileren? Hvor er krøllhalen? Er den ikke litt vel tynn og høy til å være en elghund?
Jeg ble ståene enda noen sekunder .. før den snudde å gikk inn i skogen - og jeg snudde å LØP ned igjen til hytta.
Dagen etter så fikk jeg besøk på hytta - som kunne bekrefte at joda, det var bekreftet ulv i området ved spor i nysnøen tidligere på dagen ikke langt unna - og der vi så den var et kjent "elgtråkk hvor elgen pleier å krysse veien.
"Fantastisk opplevelse" var det en venninde som sa - jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg synes det. Jeg liker ikke ulven jeg - uansett hvor fantastiske de er, men det er fordi jeg er livredd for dem .......


Siste kvelden for denne gang og vi fikk en aldeles nyyyydelig solnedgang. Verandaen, en hund på armen og en god bok med denne utsikten - priceless <3

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar