Jeg ELSKER høsten!!

IMG_7955.jpg

Jeg ELSKER at temperature er sånn at man kan nesten gå tur når som helst - og det ikke er for varmt for bikkjene. Ok, bitte litt for varmt midt på dagen i dag, men ellers er det bra. Jeg ELSKER at jeg kan slippe hundene på store, vide og åpne jorder så de får løpt fra seg litt på tur. Skal sies at jeg har fulll kontroll på de. Jeg trener "nød dekk" og "nød innkalling" flere ganger per tur.

Jeg ELSKER å se at hundene koser seg på tur. Jeg ELSKER at Fant flere ganger bare kommer bort for å kose. Jeg må alltid stoppe å kose selvsagt. hehe - Jeg ELSKER at fargene på trærne skifter farge, og at det er fine forhold å ta bilder i. Jeg ELSKER at hundene blir gode og slitne.

 

JEG ELSKER HØSTEN! :D

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar