Ny start - og kjempetilbud på onlinekurs!

Jeg kan vel nesten kalle det for det. ..

De siste 14 dagene så har jeg slitt SKIKKELIG med websiden - som var hostet hos One.com. Jeg var påsupportlinja dems omtrent daglig pga feil på siden. Hele tiden skyldte de på at det var wordpress tema og plugin hos meg som var feilene. Uansett hva slags tema eller plugins jeg brukte. Jeg holdt seriøst på å fly på veggen av frusterasjon!!!!!
Til slutt så valgte jeg å gå helt vekk ifra one.com - og bygge opp hele siden på nytt - via nytt system.
Dette er sikrere og ALT er mye enklere og mer oversiktlig både som bruker og for meg som administrerer det.
Jeg er kjempefornøyd! :D

I anledning ny webside - så har jeg også nå 50% på samtlige online kurs frem til søndag 26 august!
Tilgang har dere da ut året.
Egen facebookside, video steg for steg innlæringer og tilgang på instruktør via gruppa.
Kult - ikke sant?

Velkommern skal dere være!

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar