Lunde og konkurranse igjen!

Skjermbilde 2020-06-20 kl. 12.00.17.png

Konkurranse på fredag - og på søndag. Og denne gangen var det ikke bare Vega som skulle i ilden - men Kanutten også :) På fredagen var det VARMT!
Kanutten skulle debutere i KL 1 med Super Mario programmet sitt! Jeg hadde nervene UTTAPÅ, men hadde overhode ikke trengt det.
HUN gjorde som hun skulle - dansa seg igjennom kl 1 med stor iver og fokus - til tross for at jeg startet programmet med å gå feil vei. Jeg ble derfor avhengig av å speilvende resten av programmet i hodet mens vi gikk.
Jeg ser heldigvis på filmen at Kanutten ikke bryr seg om det. Jeg ser en happy hund som villig følger meg i alt jeg gjør så dette var virkelig lovende. I tillegg så vinner hun klassen sin med første napp til KL 2.
Dette var MORRO!
Her er hennes program i KL 1 på fredagen i varmen <3

 
Vega synes nok det var for varmt - jeg var ukonsentrert og da fikk Vega en drøss med egne meninger og forslag på rutinen gjennom hele greia. Det var morro i ringen, men det ble mer komisk enn noe annet. Jeg kosa meg da og det var det ingen tvil om at Vega gjorde og. Vi fikk huka med oss 27.50 poeng og vant med det KL 3

Søndagen var anderledes - det BØTTREGNA når Kanutten var i ringen. Likevel så fungerer hun kjempefint! Jeg er så stolt av hva hun faktisk gjør i helgen! Litt tyngre å ha med seg, men alikevel glad, energisk og happy.
Igjen vant vi KL 1 og hun har dermed opprykk til KL 2 på de 2 første stevnene sine <3
RÅTASSNUTTA!
Her er programmet hennes for søndagen. Gi meg kreditt for at jeg faktisk legger meg ned på slutten - med 2 cm overvann på bakken ! :p
Vega og jeg var endelig på nett igjen. Vega ROCKA slik hun pleier og vi vant KL 3 med hele 28, ?? poeng.


Det var ekstremt koselig i Lunde denne helgen. Koselig selskap, flinke hunder og god atmosfære begge dager. Jeg skulle egentlig sove i telt, men takket være været så dro jeg tur/retur begge dager :)
Middag på mcdonalds med flere i gjengen ble det også på vei hjem på søndag ;)

Nå er det å trene mot neste konkurranse - som er i Drammen i august. Teller litt på knappene om Kanutten skal få utfordre seg i KL 2 begge dager eller om vi skal prøve å huke med oss en mellomtittel i KL 1 først.
Også Valborg da - nå som papirene ENDELIG har kommet så har jeg selvfølgelig lyst å starte henne.
Men 3 hunder i konkurranse ække tema så Vega får nok pause da mens vi trener mot NM. Et par nye, harde, teknisk vanskelige elementer skal inn <3

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar