Løpetid - eller ikke løpetid - DET er spm

90385877_10220199421791651_8526368152601231360_n.jpg

I januar så var det løpetid på alle 3 tispene min her .. eller var det det? Jeg var 110% sikker på at ALLE 3 hadde løpetid da. Kanutten og Vega har samkjørt seg de siste 3 årene og dette var Valborg sin første løpetid som jeg har sett - og samtidig med de de 2 andre .. trodde jeg.
Vega og Valborg så jeg blod på og ikke minst brettene haler, men gjorde jeg eeeegentlig det på Kanutten?
Hun var kåt husker jeg å "dunka løs" på både Vega og Valborg, men brettet hun halen selv?

Jeg kom hjem fra England natt til tirsdag forrige uke. Onsdag så jeg blodflekker på gulvet. Trodde en eller annen hadde skada seg så gikk over alle - å ser at Kanutten blør som om hun har løpetid. Likevel var det et par ting jeg ikke fikk heeeeelt til å stemme.
Løpetiden kom akkurat 2 mnd etter at jeg trodde hun hadde hatt
Det rant nesten konstant .. blod
Så gikk det over til blankt og blod
Jeg har hatt livmorbetennelse på hund før så jeg hadde mine tvil.

Jeg tok da kontakt med videoappen firstvet hvor jeg fikk snakke med en dyrlege via video - og vist hva jeg mente. Hun rådet meg til å ta kontakt med en dyrlege i dag å få en ultralyd av livmora for å være på den sikre siden.

Som sagt så gjort. Jeg var utenfor hos dyrlegen kl 0900 i dag å fikk komme inn med en gang.
Hun tok en generell sjekk - fant ikkenoe galt. Tok utstryk av henne bak - og tok en ultralyd.
Livmoren var 1 av 2 - enten i løpetid - eller starten på en betennelse. Hun så på utstryket unde rmicroskop å fant ikke betennelse så her er det med andre ord løpetid.

Fant har ikke vist NOE interesse - så jeg hadde fremdeles mine tvil... Fikk med en pencilinkur sånn i tilfelle <3
Nå i kveld var Chocco her. Han er 11 år, men en veldig fin indikator på løpetidsjekk. Og jooooda - han snudde på ørene å skulle "rett på sak".
Kanutten var ikke klar å sa selvsagt hva hun mente om det, men nå er jeg ikke lenger i tvil om at det faktisk er løpetid her. Den pussigste løpetiden jeg noen gang har hatt på ei tispe - å som i tillegg kosta meg 2600 kr å sjekke!!

Glad det ikke var livmorbetennelse da <3

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar