Hjemme fra Crufts!

89842249_1125393334459042_162965524660092928_o.jpg

Med tanke på coronavirus hysteriet som er i ferd med å spre seg - stengte grenser og hjemmekarantene - så er jeg glad i vi har kommet oss hjem igjen. Jeg vet også det at hadde Crufts vært 1 uke senere enn oppsatt - så hadde det ikke blitt noe av ....
I dag stengte grensa til Danmark .. så jeg hadde mest sannsynelig ikke kommet meg hjem igjen.
MEN - vi er hjemme - slitne, i karantene (verdt det), ingen symtomer, slitne, men VELDIG fornøyde.
Det å være på crufts for første gang var veldig overveldene. Alt var stoooort, alt var voldsomt, alt var --- woow.
Jeg som ikke liker folkemengder - jeg STORKOSTE MEG her.
Bodde som sagt på et koselig gjestehus med stor hage så vi kunne benytte oss av så mye vi ville. Det gjorde vi også. Vi fant en "lett" rute til/fra NEC som Cruft var på og selv om jeg kranglet VELDIG med GPS`n og hvem parkeringsPLASS som var riktig - så var hele opplevelsen fantastisk. Jeg drar mer enn gjerne tilbake igjen!!!
Vi skal jobbe KNALLHARDT for å fortjene den plassen der igjen.

Torsdag var jeg der sammen med Vega å surret rundt, møtte Nonstop standen, handlet litt småtterier og Vega handlet seg litt godis til når hun skulle være flink i ringen. Hun fikk selv velge selvsagt :)
Fredag - hun ble igjen på hotellet mens jeg dro ned å så den engelske finalen i HTM. Jeg hadde SÅ lyst å se den live så var sammen med danske Emmy (som også gikk den internasjonale finalen i freestyle) og hennes venninde Bodil. Da fikk vi snakket litt skandinavisk - og jeg ble ikke fullt så alene med alt.
Vega ble igjen på hotellet fordi jeg så hvor sliten i hode hun ble av torsdagen så tenkte at hun kunne slappe av på fredagen.

Lørdag var vi i hallen allerede kl 0645... treningen var nemlig fra kl 07. Jeg var klar å hadde faktisk ingen nerver. Vi koste oss på treningen, fant en plass/boks dings ved siden av danskene og hadde dermed base der hele dagen. Vi traff de andre deltageren en Jeg visste jeg var nr 4 ut i ringen - jeg visste det kom til å være masse folk der, men jeg hadde bare 1 ting i tankene - og det var at vi skulle kose oss i ringen. Jeg hadde også en endring i tankene som jeg ikke bestemte meg for før jeg var midt i programmet faktisk. Riski .... det kunne gått skikkelig galt, men vega ROCKA.
Når jeg entret ringen å gikk bort for å bukke til dommerene å stille meg opp så er jeg VELDIG glad vi hadde sminket oss med "revesminke" - for da kunne ikke folk se hvor "grønn jeg var i tryne". Jeg var seriøst spyklein!
Noe skjedde da jeg oppdaget at det var smikkfullt og at over 8000 satt å så på..... for ikke å snakke om alle de som så på livestreamen..
De første 15 sec av programmet klarer jeg derfor å messe litt opp med kommandoer som Vega ikke forstår. Jeg rekker så å tenke "F*** it! Vi er her for å lage show!" og da klarte jeg å skjerpe meg å ha det MORRO! Dette reflekterte også på Vega som NAILA alt hun skulle! I tillegg viftet hun med halen det meste av programmet. Tror hun koste seg minst like mye som meg inne i ringen der <3
Vel ferdige - og vi lå da på en foreløpig 2 plass - og endte på 5 plass! Det er jeg FREAKING VELDIG STOLT AV!
5 plass i det gamet her er HELT innafor for vår del!

 


Her ser dere programmet vårt i sin helhet. Kommentator er ingen ringere enn Richard Curtis. Jeg hører at han er veldig usikker på hvordan dommerene vil tolke hva jeg viser, men i det øyeblikket vi har fått karakterene så blir han veldig entusiastisk og skrytete.
Veldig koselig å høre fra en som han. En guru i denne sporten!

Her er også en snutt som ble vist på Channel 4 på kvelden på lørdagen. De hadde 2 timer sending fra crufts hver av dagene.

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar