Crufts 2020

Skjermbilde 2020-03-06 kl. 08.07.00.png

ENDELIG er vi her! Dette har jeg drømt om i flere år - å skulle være her og nå har det ENDELIG gått i oppfyllelse!
Jeg har ikke ORD!
Jeg og Vega er alene på tur. Dette fordi at på konkurransedagen så er det kun lov å ha med hunden som konkurrerer inn på området - jeg valgte da å låne bort Kanutten en uke til søstern så hun "leker" familiehund en uke der. Det har hittil gått over ALL forventning!
Skjermbilde 2020-03-06 kl. 08.07.18.png
Vega og jeg dro mandag med båten over til Danmark. Takket være høy sjø og 2 sjøsjuketabletter så kom vi ikke så langt når vi endelig skulle kjøre i Danmark for jeg ble jo SÅ trøtt av de!
Vi la oss til i bilen allerede kl 23 (etter å ha ankommet Danmark kl 2130) - sov noen timer før vi kjørte videre igjen.
Fra da av gikk turen gjennom Tyskland, Nederland, Belgia og inn i Frankrike hvor PLANEN var å ta Eurotunnel over (tog med bil)
Vi hadde billett - men det skulle vise seg å være vanskelig!!!!!
Ifølge dama så gjaldt ikke billetten vår ......!!!
Det hjalp ikke hvor mye vi enn krangla - vi måtte kjøpe ny - til den nette sum av 245 euro (ca 2500 kr) Når vi bestillte 1.5 mnd i forveien så bet vi under 60 euro tur/retur ....!
Vi endte derfor opp med båt isteden. Det kostet oss 1500 ekstra, men heller det enn 2500 ..
Bestillte billett - kom oss ned på kaia - og SÅ ringte de å sa "Forresten -vi har gjort en feil - du kan komme å ta toget på den billetten likevel!"
Nei, jeg gjorde ikke det - vi tok båten...... Klagde - å skal etter sigende få igjen pengene for den turen etter 8 - 10 dager.

Vel fremme i England var det sent - og vi kjørte vel i ca 1.5 time før vi fant oss en truckstopp å stoppa på. Måtte bet for parkering, men der var det tilgang til både do og dusj - samt at man ikke var helt alene... for meg var det en trygghet.
Vi la oss til i baksetet - det gjør jeg IKKE en gang til - aldri har jeg vel vært så stiv i nakken NOEN gang ....!

Vi ankom Sutten guest hotel ca i 11 tiden dagen etter. Det er en kjempekoselig bed&breakfast greie.En familie som eier 2 leiligheter ved siden av hverandre hvor de selv bor i den ene (mann, kone og 2 barn) - også leier de ut rom i det andre. (10 rom til rådighet)
Det er stille og fredelig - ikke noe mas og kjas. Rett utenfor sentrum - stoooor hage å boltre seg i så vi har både trent og triksa der.
Bet ikke ekstra for Vega slik man som oftest må på mange steder. Trodde jeg bestillte med frokost - og har igrunnen også gjort det - kom ned til frokost i går å da var det - "kjøkkenet er der - help yourselfe"
Det er greit når man har god tid sånn som i dag faktisk.

Vi brukte det meste av dagen i går på Crufts å ALDRI hadde jeg vel trodd det skulle være så stort som det faktisk er. Enda nå har vel jeg bare sett 1/3 del av hele greia.......
Vi fant omsider Jason fra Nonstop UK som vi hadde med en eske til - parkerte veldig feil å måtte gå flere KM ned - ok tur for Vega, men med all traskingen inne også så var jeg bra gåen i bena etterpå. I dag skal vi parkere på ØST siden - derfra går det shuttlebuss ned til inngangen :p

Vi fikk med oss freestyle finalen live - den engelske versjonen - vi så hvems ass vi skal prøve å kicke i den internasjonale konkurransen på lørdag. Hun har allerede en fordel at hun har vært i ringen her med programmet sitt 2 ganger allerede.
Flink var hun og <3
Vi har 1 mål i morgen - VI SKAL HA DET GØY I RINGEN!  <3

Skjermbilde 2020-03-06 kl. 08.06.20.png

Vega shoppa seg godis ;) Fisketygg av alle ting.

Skjermbilde 2020-03-06 kl. 08.06.34.png


ISkjermbilde 2020-03-06 kl. 08.06.46.png

Siden jeg ble så sliten etter traskinga der i går så hadde jeg en liten plan om å ikke ned der i dag - å heller slappe av med Vega ... men det er noe med det når man først er her og lissom. Så jeg drar ned - alene - å møter danske Emmy som skal gå freestyle i morgen også - for å se HTM finalen til de engelske. ;)
Vega blir etter avtale igjen på hotellet å slapper av <3
Tror det holder med at hun skal være med full dag i morgen også <3

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar