Snipp, Snapp, Snute - så var dette Annie eventyret ute

83696824_2663677343725832_4186328280091066368_n.jpg

 

Men jeg stresser ikke av den grunn. Vi er allerede booket for en ny Annie produksjon i slutten av november ;)
Det har vært et eventyr å være med koffers/art gjengen. Det var nesten samme crew og cast som i fjor, med noen få unntak. Igjen spillte vi julenisse - Vega nailet sin rolle gang på gang - og hadde et eget lite innspill og vri på den allllller aller siste forestillingen på søndag. Hun "stakk virkelig av" fra politimannen. hehe - Isteden gikk hun bort til meg - som vinket de videre. Jeg snudde så Vega rundt å sendte henne på nytt når hun "liksom" alikevel skulle komme til "Annie".
Det funket ;)

Ferdig med siste forestilling - å jeg ble slått i bakken av en forkjølelse så det er igrunnen det denne uka har gått med til. Synes forfryktelig synd på seg selv fordi man er litt sliten - OG syk lissom.
Jeg hadde 1050 planer - samtlige gikk rett åt skogen. Isteden har det vært 40 i feber og potte tett nese. Jeg burde egentlig skjønt det for flere av barna var dårlige også.
Nå er jeg heldigvis på bedringens vei å gleder meg til å ta fatt på litt hundetrening igjen.
Neste stopp - CRUFTS!!
Reise tur/retur og hotel er bestillt og vi gleder oss SKIKKELIG til å komme dit for aller første gang <3


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar