Maratonuke!

83696824_2663677343725832_4186328280091066368_n.jpg

1 uke - 8 forestilinger - 1 bursdag - og 1 audition i Oslo - CHECK! 
La oss si det sånn - i dag er det mandagen derpå å det har ikke skjedd en dritt. Jeg var så sliten etter den uka der! Vega også forresten - hun har enten liggi å sovet oppå bena mine - eller så har hun liggi på tvers i sofaen ;) Hun har kikka opp om jeg har flytta på meg, men thats it!
Mandagen forrige uke tok vi oss fri fordi jeg visste resten av uka ble lang.
Tirsdag og onsdag var det generalprøve - torsdag OG fredag premierer (2 barneteam) samt at det var dobbel forestilling lørdag (pluss en bursdag etter det) og dobbel forestilling søndag - å da var vi i tillegg på audition i Oslo FØR forestillingene.
Jeg sovna lenge før hode traff puta i går <3, men jeg lover - det var veldig verdt det. Vi koser oss skikkelig både jeg og hundene.
Det er en enorm til respekt og forståelse blandt ALLE som er med på at her er det hund med - dvs at de ALLE spør om å få klappe FØR de styrter ned. Det er alle de foreldrene med barn på forestilling som ikke respekterer så vi løper stort sett rett inn i garderoben vår etter forestilling til folk har kommet seg ut før vi beveger på oss igjen :p

Det er nesten de samme folkene som var med i fjor som også er med i år så det ble nesten som en liten gjenforening <3

Jeg får tonnevis med spm om dette er noe Vega takler - å her er svaret mitt til det...

Jeg elsker dette bildet! Hvorfor? Fordi her ser man Vega in action på scenen - slapper av -!
Hun vet akkurat HVOR hun får godbiter, HVOR hun skal gå NÅR og hun vet til en hver tid hvor JEG er. Ergo ser dere blikket hennes her ser ut mot meg - som tar bildet.
Vi har en egen liten garderobe hvor vi kan trekke oss tilbake å får være ifred - vi går ofte lufteturer og plenty med vann og godbiter til enhver tid.
Vega er i tillegg en veldig godt trent hund. Hun har vært i slike settinger siden hun var 11 mnd (hun var med på audition allerede på Annie på folketeateret i 2013 - når min Fant fikk den rollen)
JEG har 1 jobb - å det er å sørge for at Vega har det bra - at all times <3 Jeg beskytter, trekker unna, gir lov, bestemmer, setter grenser og genrelt passer på.
Akkurat derfor går det veldig bra med Vega i teatersettingen også. Kanutten er forresten også med sånn at når Vega slapper av i garderoben så har hun selskap av sin bestevenn - Golden retrieveren Kanutten ;)

1 spillehelg igjen ;) Fredag 31 januar, lørdag 1 februar og søndag 2 februar ;)

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar