Ufrivillig pause!

Vegadyrlegen.jpg

Planen med å fjerne den kulen på Vega i desember var at da var hun klar for konkurransen i Drammenshallen den 4 januar.
Vel - sånn gikk det ikke .......

Etter 14 dager ble stingene fjernet - og allerede dagen etter det så sprakk deler av såret opp igjen :/
Vi sjekket litt rundt å valgte GLATT å hoppe veldig bukk over å dra til Anicura Jeløya dyreklinikk. Jeg ringte å skjønte allerede på samtalen at jenta som tok tlf IKKE var intr i å lage ny sårkant å sy sammen igjen.
Istedet var hun ekstremt opptatt av "hvor mye det koster meg å dukke opp der". 3000,- i startavgift (det var tross alt nyttårsaften) - så det kom til å koste rundt 7000, men hun regnet samtidig med at jeg hadde forsikring!

Jeg sa takk, men NEI takk....!
Isteden endte jeg opp hos en hyggelig dyrlege i Slemmestad etter en anbefaling. Vega ble dopet ned, såret renset og sydd på nytt. (kun det som hadde gått opp - ikke det som allerede hadde grodd)
Fikk henne med hjem og hele kvelden var hun urolig og pipete. Noe hun vanligvis ALDRI er!
Visstnok oppvåkningen som gjør det.

Etter 2 dager så oppdaget jeg puss i såret - til tross for iherdig i ro og rens. Viste seg at under den delen som ikke var sydd på nyttårsaften så var den betennelse.
Hun ble igjen dopet ned - renset omhyggelig - fikk antibiotika - og sydd sammen enda en gang.


Nå - dagen derpå ser det bedre ut.
Ja, vi har selvsagt trukket oss fra konkurransen kreativ lydighet til helgen. Jeg bestemte meg allerede nyttårsaften egentlig da hun ble sydd på nytt for det var bare 4 dager mellom sting og konkurranse. Det kunne gått, men en del av tingene i programmet hennes er heftig å jeg ville ikke utsette henne for det.
Vi får heller ta det igjen ... - vi har allerede satt av både en av dagene i mars - samt april og dobbel konkurranse i Fredrikstad (og selvsagt NM i oktober) så vi skal nok få tid til å vise nytt program alikevel ja ;)
I morgen drar vi å ser på i Drammenshallen og heier på venner som skal gå :)

Helsa først <3
Trøster meg litt med at til tross for at det står 3 januar på kalenderen så har vi fantastiske treningsmuligheter ute her. Vi har kooooosa oss i fint vær i hele dag <3 Vega litt forbanna fordi hun ikke fikk være med, men både Fant, Kanutten og Valborg fikk trene og kose seg ;)
Vi har fått laminert en drøss med nye rallyskilt i jula (inkl de nordiske kun for the fun of it) og koooosa oss med det.


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar