Nordisk mesterskap i kreativ lydighet - Stockholm 2019

Årets siste happening konkurransemessig for oss var Nordisk mesterskap i kreativ lydighet på Stockholmsmessa. Jeg har gleda meg til det siden jeg vant årets Norske mesterskap.
Selv om jeg var sliten etter 1 uke på reise så var det vel verdt det.

Fredag var det møte med alle de andre nordiske landene - og trening. Vi fikk teste banen med hundene, sett hvor vi skulle være og kjent litt på atmosfæren. Frem til da hadde jeg ikke kjent på noen nerver what so ever.
Jeg la meg om kvelden med et smil om munnen for jeg gledet meg SKIKKELIG til lørdagen.
Lørdag - oppmøte 0645- DET var tidlig det.
Opp kl 05 for å lufte bikkjer - nei, jeg spiste ikke frokost for jeg var på langt nær våken så tidlig!
Gjennomkjøring i ringen til musikk - uten hund -
HTM først - Jessica fra Norge startet hele ballet som førstemann. Hun havnet til slutt på 8 plass - rett utenfor finalen på søndag (7 beste gikk videre)
Så var vi hele 3 ekvipasjer i freestyle fra Norge - og kunne for første gang på lenge stille lag i lagkonkurransen.
Jeg var nr 3 og førstemann av de norske. Vi varmet godt opp - hadde lydsjekk - før vi plutselig fikk beskjed om at det var 10 min pause.
Jeg tok Vega tilbake til buret ved det norske bordet ... men ble så stående å kjenne etter på nervene. Jeg fikk for første gang på veldig lenge - et panikk anfall. Jeg er ikke helt sikker på hva som utløste det bortsett fra nerver. .. men krampa tok meg skikkelig.
Sidsel fra Danmark og Jessica prøvde etter beste emne å roe meg ned - og de klarte det til den grad at vi gjennomførte .. men jeg hadde alikevel verdens værste følelse når jeg gikk ut av ringen med Vega. Hvorfor? fordi jeg virkelig følte at jeg hadde svikta henne.... ved å ikke klare å fortelle henne i ringen hva vi holdt på med. Det resulterte i et par missforståelser.
Vi klarte alikevel å karre oss til en 7 plass - og finalen på søndag.
Jeg vet vi tok med oss poengsummen fra lørdagen over til søndagen så da hadde vi kun ett eneste mål - KOSE OSS i ringen!
Det kuleste med hele lørdagen var at vi som lag tok en bronsjemedalje! Det var så utrolig kult å stå der sammen som et LAG å motta den prisen <3
KJEMPESTOLT over akkurat det. Fantastisk lag å reise på tur med så det gjør jeg mer enn gjerne igjen. Kult at vi allerede planlegger flere konkurranser sammen ;)

Søndag slo alvoret meg litt igjen, men så fikk jeg egen trening i ringen med Vega og da bestemte jeg meg for at - vet du hva - her er det bare å slippe alle hemninger å kjøre på.
Og det skal jeg love dere vi gjorde! Vi KOSA OSS - vi NAILA alle tingene vi gjorde, selv om det var et par kreative løsninger fra Vega sin side som jeg bare - "Jaja, la oss gjøre det da" - hehe
Det var tydelig å se at hun virkelig kosa seg hun også <3
Litt bedre poengsum enn dagen før fikk vi og. Vi beholdt 7 plassen fra dagen før. DET betyr at vi er nr 7 i NORDEN i freestyle!
TENK DET A! Jeg er freakisly stolt av akkurat det!!!

Velfortjent juleferie <3
Neste konkurranse er allerede 4 januar - Januardansen i Drammen hundepark. Vi har bestemt oss for å konkurrere mere i kreativ lydighet også i Norge neste år så vi skal prøve å få med oss de fleste konkurransene som er.
Nytt program under planlegging også - og det blir selvfølgelig ENDA bedre :D

Nå har vi kommet hjem - er sliten - så dagen i dag har vi kun brukt til litt handling og utpakking av kofferter og bil.
I dag så skal nemlig Vega opereres så jeg er ekstremt nervøs for det ........ hun har aldri vært i narkose før heller......

Så folkens - kryss alle fingre, tær og labber for oss idag.

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar