Stockholm

79386369_10219276861488220_1965616814083801088_n.jpg
I går ettermiddag så ankom vi endelig Stockholm og hotellet - etter 1.5 døgn på veien. Bittelitt sliten kjente jeg så etter hundelufting og mat på både de og meg så skjedde det ikke veldig mye mer. Jeg hadde planer, men samtlige gikk bort.
Det ble varm dusj og filmen "Hjemme alene" isteden ;)

I dag var det hviledag. Jeg vet helga blir lang nok alikevel så de 2 dagene her skal brukes til å samle litt krefter. Det eneste vi hadde på planen var litt trening i en hall rett borti her. Jeg TRODDE det var over 1 time unna hotellet, men så viste det seg at den lå 7 min kjøring herfra. Snøen er borte og det samme er kuldegradene, men surt og kaldt likevel så godt å trene innendørs.
Vega fikk kose seg, leke og en lett gjennomkjøring av programmet til helgens Nordisk. Hun er RÅ om dagen å en fryd å trene.
Det var så tydelig at hun også kosa seg <3

Kanutten var FULL av energi og vi benyttet derfor anledningen til litt fri ved foten trening. Vi har nemlig startet på den perfekte fri ved foten med tanke på deby i Lydighet til våren og KL 3 i rally.
Hun er RÅ når hun konsentrerer seg så dette tror jeg blir veldig bra. Hun klarte i dag å knekke en klo .. jeg tror det skjedde på en sånn rist ute på fortauet her for hun hadde et lite klynk når hun passerte den, men ingen halting så jeg så det ikke før vi kom opp på hotell rommet igjen :/

Nå ligger de begge å sover ... jeg har landa etter en varm dusj med enda en håndballkamp som står på i bakgrunnen her. Nederland - Korea. Fikk selvfølgelig se at Norge slo Tyskland på formiddagen før treninga også.
Mat og tur senere før det blir Netflix og senga relativt tidlig.
I morgen ettermiddag kommer resten av landslaget så det blir koselig ;)

LET THE FUN BEGIN!
Dere som vil se helgens nordisk kan se det live - fra Stockholmsmessa ;)


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar