ROADTRIP!

79018663_10219230390846483_8730276028536061952_n.jpg
Denne turen har vært planlagt lenge og ENDELIG er den igang!
Først Birmingham i England - før vi snur snuta til Stockholm å tar med oss Nordisk mesterskap i kreativ lydighet på vei hjem.

Det var en laaaaang kjøretur alene, men så ABSOLUTT verdt det.
Vi startet kl 04 på onsdag - rett til Larvik. Båten over til Hirtshals. Traff av alle ting kjentfolk der så hadde det megakoselig på ferga.
Så startet kjøringen mot neste båttur som var fra Nederland og over til England. På den turen hadde vi 1 overnatting i bilen som gikk overraskende bra også.
Jeg skulle egentlig sove baki bilen, men endte opp med å legge memoryfoam madrassene til hundene foran i setet (3 seter) - og pakket meg godt inn i sovepose og sov som en stein. Fikk også med meg farmen semifinalen der på en rasteplass i Tyskland ;)

Båten over fra Nederland tok forbausende lang tid, men jeg valgte den ruta fordi det var et billigere alternativ enn toget - eller kveldsseilingen.
Samme blir det tilbake - det blir dagseiling fra England i morgen før kjøreturen mot Stockholm starter. Regner med å ha 1 - 2 overnattinger på turen.

Jeg ser ingen poeng i å reise hjem å "snu i døra" så derfor blir det rett til Stockholm å bli der - så starter Nordisk på fredag ;)
Jeg har derfor leid en treningshall i nærheten av hotellet (håper jeg) både onsdag og torsdag sånn at vi får et par skikkelig gjennomganger - så er det lett trening og gjennomgang i hallen fredag - og i ilden lørdag :)
I dag var det BGT som gjaldt - vi NAILA vår del og jeg er meeeegaspendt på fortsettelsen!
Vi fant også omsider julemarkedet her i byen som var megasuperdigert så nå er både jeg og bikkjene slitne i kropp og sjel <3
Filmer fra turen vår kommer ved reisens slutt ;)
Bare det å skulle kjøre på venstre side av veien er et kapittel for seg selv
Kanutten - når vi kom tilbake til hotellet etter trasking på julemarkedet

Reiseruta .... ble noen mil kan man si ;)

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar