Norgesmester 2019

norgesmester2019.png

Hard work pays off!
Vi har ALDRI vært så godt samkjørte og trente som nå. Vi har perfeksjonert i flere mnd allerede. Vi skulle egentlig teste programmet i Sverige for noen uker siden, men siden denne sykdommen herjet her så fikk ingen fra Norge lov til å konkurrere i Sverige på det tidspunktet - og jeg måtte vente til NM med å debutere med det.
Jeg har heller aldri vært så nervøs før et mesterskap som denne gangen. Ikke engang til VM i fjor var jeg så nervøs.

Man går i en egen liten valpeboble her om dagen (Valpene er 3.5 uke) og isolert oss litt fordi de er forsvarsløse med tanke på sykdom så her er det KUN familie og valpekjøpere som foreløpig har fått slippe til - og slik blir det en liten stund til ;)

Vi dro til NM i Drammen med stort mot, masse glede og en haug med nerver. Vi dro hjem derfra.,,, kjempeslitene for i det øyeblikket vi var ferdige i ringen så forsvant lufta litt ut av meg. Jeg visste vi hadde gjort den beste gjennomføringen vi noen gang har hatt - noe som også syntes i dommerpoengene.
Hele 29,4 poeng av den ene og 29,35 av den andre - siste husker jeg ikke, men til sammen fikk vi hele 28,04 poeng i NM! (av 30 mulige)
Jeg er MEGAFORNØYD!

For spesielt intr - her er programmet vårt!
Videoen er redigert av Gulekule - Antonio som også var tilstede under NM for å heie på oss samme med mannen sin. FANTASTISK å ha slik støtte i ryggen! Jeg er evig takknemlig
Flere venner og familie dukket også opp så det ble en aldeles fantastisk dag <3


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar