Til Info!

Til info - lang status

Jo større man blir offentlig i sosiale medier - jo større skyteskive blir man. Det har jeg smertelig fått oppleve den siste tiden. Nett troll finnes det over alt. De som gjemmer seg bak falske såkalte "anonyme" profiler og emailer.
Det er jeg innforstått med og KAN leve med det, men når det går løs på mitt privat liv og meg som person - da synes jeg det bare er rett og rimelig at jeg reagerer. At en liten sak kan blåses opp av 1 person - og det er her min historie starter.

Det er sendt såkalte anonyme mailer til mine samarbeidspartnere - som uttrykker missnøye om meg og mitt. Mailen har hverken tyngde eller fakta om mitt hundehold eller hvordan jeg trener hund (Det er faktisk ikke nevnt) Det er kun meg som person det går på.
En av mailene er sendt via en webside - å det flotte med å være på nett er at alt kan spores tilbake via IP adresse. (noe vi også har gjort) Vil man bruke tid på å ødelegge for andre så bør man også bruke tid og energi til å skjule sporene sine.
Siden jeg IKKE kommer til å la dette gå videre uten konsekvenser - så har jeg valgt å nå anmelde saken til Politiet.
Dette fordi at sannheten SKAL frem!
Å sende ting anonymt er feigt! Ikke engang stå for sine handlinger å DET skal få komme frem i lyset hvem dette er (Ja, jeg vet allerede hvem det er - men må gå via retts systemet for å få gjort det offentlig.)

Det er ikke bare meg som har vært utsatt for disse personene. Det finnes fler.
Blant annet Antonio Reynoso Lanes-Grundvig som driver GuleKule Lydighet. De har vært i konflikt med ham i lang tid fordi DE har sterke meninger om ham - som de da har gjort alt de kan for å angripe ikke bare hundeholdet, men ham som person. Bla ved å true med å stikke kjepper i hjulene ved en evt adopsjon.
De har også sendt mail til TV2 i 2018 da han var med på Norske talenter første gangen. De sendte ikke anonymt (jeg har sett mailen)
De var rett på personangrep - som desverre førte til at han ikke fikk noen sjangs i NT det året. I år - har han derimot fått en reell sjangse Norske talenter
Han er en råtass som er en FANTASTISK hundetrener som jeg virkelig ser opp til.
Hunder lyver ikke å det er ingen tvil om at han har et meget godt bånd mellom sine hunder i flokken.

Men nok om ham -

Det hele startet forresten med Kanutten og valper - at de sto på valpeliste hos meg. Jeg har i tillegg i 2 år hatt de på kurs her - og de har hele veien gitt meg klar beskjed om at "hvis jeg trente sammen med Tony ... " (pga sin personlige vendetta med ham)
Konflikten oppsto da jeg valgte å ta de av valpelista - og begynte å trene med Tony - begge deler var vel verdt det!
Men dette er også grunnen til at vi (jeg og Tony) har valgt å holde vårt samarbeid i lav profil. DET er det nå slutt på! Det er med gode grunner at jeg tok de av min valpeliste. Bla pga deres oppførsel og handlinger. Som oppdretter så bør jeg fritt velge hvem som skal få valp herfra med tanke på at jeg vil ha gode valpekjøpere.
Jeg skal visstnok (ifølge dem) ha prøvd å sette en stopper for kjøp av valp hos andre oppdrettere og før det smalt så sto jeg som referanse. De fikk aldri valp fra den spesifikke oppdretteren, men denne oppdretteren tok heller ALDRI kontakt med meg. (eller jeg med de)
Jeg har heller ikke sendt noe mail for å stoppe noe som helst. Jeg bryr meg katta om de får valp noe sted - så lenge det ikke er fra meg!

Dette beviser bare hva slags mennesker dette er - og hvor langt enkelte kan gå for egen vinnings del.. via ondskap.

Slike handlinger vil alltid ha konsekvenser og følger gjennom livet, men heldigvis så har jeg samtlige samabeidspartnere inntakt.

Jeg legger ikke dette ut for diskusjonens skyld - dette er en personlig konflikt som har gått alt for langt. Alt de hadde trengt å gjøre var å komme dirrekte til MEG ... ansikt mot ansikt.
Når de velger å svartmale anonymt - så velger jeg å ikke la det ligge!

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar