Show helg!

vom1.jpg

Denne helgen var det messen "Dyr for alle" på Norges varemesse på Lillestrøm. Hadde eeeeegentlig ikke planer om å dra, men så var det denne konkurransen jeg vant da. Kjempekoselig altså og jeg er enormt stolt over at alt arbeidet vi legger ned faktisk bærer litt frukter.

Konkurransen var på facebook - og i regi av "Dyr for alle" og "Dogs4all" og startet allerede i mai i år. De søkte etter kule hunder som kunne trikse. Jeg sendte selvsagt inn triksevideoer med både Vega og Kanutten.
Såh - uka før dette eventet  - så fikk vi vite at vi vant!
Det betydde å få opptre på både dyr for alle messen OG Dogs4all i november. Jeg er MEGASTOLT over akkurat det.

Siden Kanutten har bikka 5 uker drektig og plutselig ble "veldig tung" - så spurte jeg venner om de ville være med meg. Anne Lise Ytreberg med border collien Ella ble med på lørdag å viste litt lydighet. Det at 1.5 år gamle Ella ROCKA den biten blant MASSE folk var faktsk litt magisk ;)
Søndag fikk vi med oss Ine Rosland med 2 av sine pudler. De viste Ghostbuster programmet sitt og triks generelt over 2 omganger og det var skikkelig morro å se på.
Jeg tok med Kanutten inn på søndag, men skjønte idet jeg tok det med i programmet at dette var ikke noe for henne nå. Samtlige bevegelser var "tunge" så hun tok sjarmtrikset med 4 bein i en liten skål og 1 hopp i tau (Vega og jeg holder tauet - Kanutten hopper) men avslutta med henne der.
Hun fikk isteden være ekstremkoser blandt en drøss med unger etterpå. Det funket vel så bra da hun ELSKER barn og kos.

Programmet vårt på lørdag kan du se HEROg vet dere hva? VI har startet med VLOG!
Første videoen om det kommer derfor i løpet av uka :D

WOHOO!

instagram www.instagram.com/TeamBissevov

Facebook www.facebook.com/TeamBissevov

 
Kanutten vet VELDIG godt hva som er i den fryseren <3


"Bare 1 kjøttbolle?? Please?"


Helgens konferansier var Vetrinær Trude Mostue. RÅ dame ;)

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar