5 uker på vei!

67817641_10218221279899340_5026585970959450112_n.jpg

På fredag for en uke siden så var jeg på ultralyd med Kanutten å fikk da beskjed om at joda - hun ER drektig. Ikke det at jeg egentlig var i tvil, men hun var da 4 uker på vei fra 1 parring - og jeg så ikke at hun hadde lagt på seg.
Jeg så at hun fremdeles var matvrak, en gang kastet hun opp etter mat, men gikk fort over - ekstremt kosete, men det er vele egentlig heller ikke noe nytt.

Men nå - 5 uker ut - så er det enda 4 uker igjen, men NÅ har det skjedd no. Det sa plutselig "poff" også ble hun tjukk. Det er tydelig å se at hun er drektig å det er så MORRO å følge.
Jeg koooooser meg!
På søndag kommer valpekassa (ja, vet det er tidlig, men heller føre var) - og til uka skal jeg mekke valpegård.

Til helga skal jeg og hundene opptre på "Dyr for alle" messa på Lillestrøm. Vega er en selvfølge - men Kanutten er begrenset. Valborg er utelukka. Jeg har derfor tatt med meg en gjest begge dager. Lørdag skal Anne Lise Ytreberg med Ella være med oss mens på søndag skal jeg ha med meg Ine Rosland. Hun har vært i kreativ lp miljøet i mange år så det blir kjempekoselig at hun ville være med.

www.dyrforalle.no

Vi opptrer kl 13 i Hall B på lørdag og kl 15 på søndag

COME AND JOIN THE FUN!

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar