Treningsgleden - og kostyme i boks

Begge deler faktisk! Jeg har hatt rutinen til Vega klar en stund og vi har trent på den jevnt og trutt hele sommeren. Jeg storkoser meg og gleder meg MASSE til få vist dette frem i konkurranse. Første muligheten er i Sverige i september - før NM i oktober.
Programmet er bedre enn noen gang og jeg er skikkelig stolt over å ha planlagt, satt sammen og trent sammen med Vega.

Kostymet er nå også i boks. Det var litt for stort, men skal fikse på resten til uka. Må ha litt ekstra syhjelp. Eeeeegentlig så burde det vært et bilde her av det, MEN siden jeg har valgt å ikke gå programmet i Norge før NM, så får det heller vente. NM i år blir det hard konkurranse så da får det vi holder på med bli en stor overraskelse <3
Vi gleder oss iallefall <3

Vega, Kanutten og Valborg var med meg på jakt og fiskedagene på Elverum i går. Vi hadde show før premieutdelingen på Dogrun. Jeg DIGGER disse showene fordi de gir oss en enormt til fordel når det gjelder å trene på både momenter og ting i rutinen vår.
Vega rocka som alltid og vi fikk vist frem og testet ut mange av tingene i årets program uten å avsløre tema. LOVE IT!

Vi vant visst også en stor konkurranse på facebook - en triksekonkurranse. Premien var 1 års forbruk av fòr - samt muligheten til å opptre både på "Dyr for alle" messa som er allerede til helga - og video på storskjerm - samt opptre på årets Dogs4all.
Jeg DIGGER denne muligheten :D

Nå tygges det tyggebein i alle hjørner her .. de fikk margbein etter at jeg var i Sverige istad ;)

Follow our dream on
Instagram - @TeamBissevov
Facebook - @TeamBissevov0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar