Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser

simen2.jpg

Av og til blir jeg leid inn på oppdrag for å showe litt med hundene. Det er selfølgelig stor stas for oss å få vise frem litt triks. Denne gangen var det på en stor gressplen så vi fikk vist frem litt frisbee freestyle også.
Stedet var Frembu kompetansesenter for sjeldne diagnoser - rett utenfor Ski.
Hvert år har de 3 sommerleire - hvor deltagere fra hele landet er i 11 dager. De har forskjellige aktiviteter og morro hele tiden. Jeg hadde den ære å være med de noen timer på formiddagen hvor de hadde bla flere poster de forskjellige lagene skulle igjennom.
Jeg er rå på kubbespill ! Ikke fullt så rå på å kaste våt svamp på blink ;)

Denne dagen traff jeg Simen og Daniel. Det er 2 brødre som begge sitter i rullestol pga en muskelsykdom. Jeg kjente de igjen med en gang jeg kom fordi jeg følger youtubekanalen dems.
Den kan dere se her - Daniel og Simens youtubekanal
Jeg er full av beundring for måten de takler hverdagen på med denne sykdommen. SÅ blide og trivelige begge to. Anbefaler alle å ta en titt på kanalen ;)

Vega og Kanutten hadde en fantastisk tid der - masse kos etterpå selvsagt og flere fikk prøve å kaste frisbee til dem.
Morro at vi kan glede litt i en kanskje litt tung hverdag.

simen.jpg

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar