Høstens kursplaner er lagt!

20170403_150500.jpg

Morro med kurs, men jeg har også bestemt meg for å satse med egne hunder. Nå har det seg sånn at pga planer - så har jeg desverre måtte trekke meg fra årets VM.
Jeg er megasuperduper lei meg for akkurat det, men omstendighetene gjorde til at jeg var nødt til å ta et valg. Skal love dere at det ikke var et enkelt valg altså.
Vi opprettholder statusen på Nordisk i desember og gleder oss over fullt lag i freestyle!

VI har også laget en plan over høstens kurs her på plassen. I og med Kanutten er parret - så har jeg kun satt opp plan til midten av september (ok, 1 kurs foregår til begynnelsen av oktober), men så har jeg satt en liten stopp. Dette fordi jeg håper på masse valpebeibiser og en travel treningshøst selv.

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar