Ut på tur!

65314213_10217861701750111_8720144119080419328_n.jpg

Mandag pakket jeg campingvogn og bikkjer - og duuura avsted nordover. Jeg stor koser meg i skikkelig feriemodus!
Jeg hadde aldri sett Norge nordafor Trondheim så NUUH var det jaggu på tide.
Første etappen gikk radig - og på 1 dag. Jeg hadde egentlig planer om å campe på dovrefjell, men det hadde en drøss med tyske og danske bobiler også. Ergo dro jeg faktisk helt til Trondheim første dagen. Fremme kl midt på natta.
Så koselig å se igjen både venner og byen. Det ble strandkos (ok .. det var kanskje å ta i. Bikkjene bada mens vi andre så på), bowling og skravlings. Ekstremt koselig å se igjen folk jeg ikke har sett på veldig lenge.

Ferden videre gikk til Levanger. Det var absolutt ingen plan i det annet enn av jeg ville nordover.
Jeg har nemlig en såher reiseplan.

Sove - akkurat når det passer meg
Stoppe - akkurat når det passer meg
Spise - akkurat når det passer meg
Kjøre - AKKURAT NÅR DET PASSER MEG :)
64929078_10217862980822087_7209249687491051520_n.jpg
Gulla i solnedgangen på dovrefjell <3


Fantastisk feriemoduskjøreplan ;)
I Levanger fant vi oss en bobilparkering - hvor det også var lov med campingvogn (det var det nemlig ikke i Trondheim)
Ergo ble det både strøm og dusj. Fantastisk! Klarer meg fint et par dager uten også, men verkekropp og dårlig vær - ergo godt med en varm dusj <3

Dagsetappen i går ble Levanger - Mosjøen. Endte opp på Mosjøen campingplass hvor planen var å se fotballkamp. Helt til jeg hadde satt meg tilrette å oppdaga at kampen ikke er før idag. ...! Norge - England :p

Fikk sett Rosenborg i aksjon isteden.
Det ble også tid til trening av hundene, men bøttregn gjorde at det ble litt avkuppa. Å bli veldig våt og kald når man er i campingvogn er ikke å anbefale.
Tørre hunder = de får være inne i vogna med meg selv om det blir "hundsomt". SÅÅ koselig a gitt ;)

Dagen i dag er såher
Strax pakke sammen å begynne å kjøre. Ingen store planer annet enn å se meg om - og campe tidsnok til å få med meg kveldens fotballkamp :)

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar