Lydighets stevne nr 3

Vi jobber på altså. Denne siste uka så HAR vi trent lydighet og da ikke bare sånn sporadisk av og til. Litt hver dag. Vi har trent på de tingene jeg trodde var vanskelige for henne i konkurranse, MEN.. jeg gikk i den klassiske fella hvor man ikke trener noe særlig på det man TROR MAN KAN!

På gårsdagens stevne så jaktet jeg igjen på følelsen jeg hadde på Slitu stevne forrige helg. Vi hadde en god følelse i ringen hele veien. Null på apportdirrigering og 5 på fri ved foten, men resten var faktisk veldig bra.
I går så var planen å gå inn i ringen å forbedre det jeg visste vi var dårlige på.
8.5 på fri ved foten med en FANTASTISK god følelse! Men så skjedde det noe med meg. Nervene tok litt overhånd. Spesielt imellom øvelsene.
Innimellom hadde jeg kontroll, men ikke i lengde. Ja, det er noe JEG må jobbe med <3
Men det jeg likte var at jeg klarte for det meste å beholde roen i selve øvelsene.

8.5 på fri ved fot med en FANTASTISK følelse, 8.5 på innkalling med dekk, 9 på sitt/dekk under marsj, 9 på apport over hinder, 7.5 (!!!) på apprtdirrigeringa og 10(!!!!) på avstand!
Jeg er MEGAFORNØYD med akkurat det.

Vi fikk en big, fat zero på ruta. Jeg fikk henne ikke til å fokusere rett. Hun trodde mest sannsynelig at ruta var mellom ringbåndet på bakken å det faktiske rutebånde. Må øve mere på!
Og hun VET hva "gå box" er !!! (rundt kjegle), men det sto enda en kjegle litt lenger frem å det var ingen tvil om at det var den hun siktet seg ut :p
MEN - da vet vi det. Vi har noe å trene på til neste stevne. <3


Film for spesielt intr. Dette er vår fri ved fot

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar