Valentina Balli kurs

I påskehelga så var jeg så heldig å få bli med på lydighetskurs med 2 ganger verdensmester i lydighet - Valentina Balli fra Italia!
Ok, det var egentlig jeg som først leide henne inn, men siden jeg fikk et annet oppdrag så tok Anne LIse over kurset. Jeg sa så ifra meg det andre oppdraget etter mye om og men (Filminnspilling i Polen av alle ting) å ble med på kurs isteden. Jeg var observatør på lørdag, men fikk tid med hund på søndag.

Dette er første gangen jeg er på lp fronten siden 2015. Det var året jeg hadde min siste lpkonkurranse. Etter det har det vært alt annet som gjaldt.
Men ... denne dama er rett og slett helt RÅ! Det var alt .. måten hun tenkte på, måten hun så hundene, måten hun så ekvipasjene og måten hun løste ting på. Jeg var bergtatt fra første øyeblikk. Jeg har filmet i mange timer og GLEDER MEG til å se igjen filmsnuttene med alle de kule tipsene.

Ikke bare er dette ting jeg skal ta med i videre lp trening, men i videre trening generelt.
Første dagen så kom jeg meg ikke engang hjem før jeg måtte stoppe å teste med både Vega, Kanutten og Valborg :p
Jeg kan ikke huske sist jeg var SÅ ivrig etter et kurs. Jeg var til og med ekstremt tidlig ute på søndag fordi jeg gledet meg sånn <3

I juli skal jeg holde triksekurs i Danmark på sommercampen ... dit skal Valentina også. Hvis alt klaffer så håper jeg på en ekstra dag og kurs med henne igjen <3

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar