Kreativ lydighet

2 blogg innlegg på 2 dager! Hva gir du meg lissom ;)
Er i siget - intet annet å si om den saken.

I dag har jeg nok en gang vært i Fredrikstad for å trene hund og det er sånne dager man lever og ånder for.
Nyyydelig vær, godt selskap og megafin trening. Hundene var eksemplariske! (Ok, med unntak av Valborg som hadde ekstremt mye å si ifølge henne selv når folk passerte bilen)Jeg har i flere uker jobbet med ny rutine på kreativ lydighet med Vega. Vi er påmeldt konkurranser i Sverige om ikke såååå alt for lenge også. Må se hvordan vi ligger ann i løypa. Det er UTROLIG morro å jobbe med hundene om dagen. De merker at mitt humør er på topp - ergo jobber de ekstremt bra også. Smitte effekt :p
Akkurat nå trener vi på momenter i rutinen. De er teknisk vanskelige, men du verden å kule de er. Gå foran meg - vendt ifra meg å krysse frembena mens hun går - (jeg går da bak henne) for å nevne noe. LOVE IT! :D

Påskeferie!
I morgen er det Hønefosstur - besøke bestemor (og spise bestemormiddag) - og mamma skal få påskeblomster på grava. Husker godt at hun elsket slike høytider. Jula var riktignok favoritten, men når påsken kom var det samling av familien som gjaldt og jeg har gode barndomsminner om både hytteturer og hjemmepåsker med søsken - påske egg og god mat <3

GOOOOOD PÅSKE :D

Marianne og voffsene  - TEAM BISSEVOV
Facebook - http://www.facebook.com/TeamBissevov
Instagram - http://www.instagram.com/TeamBissevov

 

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar