Nytt år - nye muligheter

Annie 2 kopi.jpg

Jeg liker at det nye åreter "godt i gang" allerede. Vi rakk å komme oss 2 dager inn før vi startet med forbredelsene til det som er vår første store greie i 2019.
Vega spiller hunden "Sandy" i musikalen "Annie" for 3 gang. Denne gangen på Sandvika teater. Forskjellen på denne gangen kontra de 2 første er at det er bare barn og ungdommer med. Ok - eldstemann er 23 eller noe? Og siden jeg også er med i stykket så er jeg da typisk nok - den desidert eldste :p
Men samme det - jeg storkoser meg og det er det ingen tvil om at Vega gjør også :D
Annie5 kopi.jpg
Her har Vega funnet fanget til Mina i en pause. Mina spiller hovedrollen "Annie" på rødt lag.

Jeg har fått litt erfaring nå å vet hvordan jeg skal håndtere div situasjoner - samtidig som hver eneste unge respekterer at det er hund med - og hører på det jeg har å si. LOVE IT!
Vi har i tillegg et eget rom som vi kan trekke oss tilbake på å slappe av. Det kjenner jeg er godt med jevne mellomrom for det er folk sånn typ over alt hvor man beveger seg der.
Har derfor tatt med meg Kanutten også slik som jeg gjorde på Lørenskog teater i hele fjor høst. Pausene blir derfor brukt godt med triksertrening av henne på bakrommet.
Annie4-kopi kopi.jpgAnnie 2 kopi.jpg
Annie 1 kopi.jpg
I dag hadde vi masse planer, men pga dårlig føre så blir vi hjemme. Vi har også en velfortjent fridag fra teateret i dag. Vet - 2 dager før premieren så er kanskje ikke det det smarteste, men samtidig så trenger både jeg og Vega det.
I morgen er det intet mindre enn 2 generalprøver - også er det premiere 1 på torsdag og premiere 2 på fredag. (og dobble forestillinger både lørdag og søndag)
Ergo tok jeg meg fri i dag - (fikk det innvilga da)

Planen var å sove lenge .... men allerede kl 07 var jeg lyyyys våken så da var det jo bare å stå opp da ;) Papirarbeid, regnskap og trening av voffser på fridagen - perfekt.

Instagram - TeamBissevov
Facebook - TeamBissevov

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar