Juleferie!

Da har vi tatt oss en velfortjent juleferie! Det var siste øving på teateret på onsdag før jul og det starter ikke igjen før 3 januar. Ergo har vi faktisk fri i fra oppdrag i heeeele romjula. Det passer bra for her er innfluensaen fått skikkelig tak :/
La oss håpe vi klarer å riste den av oss nå i jula så vi er klar for oppdrag igjen rett på nyåret.


hytta2.jpg


Vega har derimot fått fri. Hun har vært med på turene, men ikke trent noe spesielt.
Hun var på besøk hos en bestemor i Ås her om dagen - 1 besøk på vår lille turnè (har igjen 3 besøk)
Hun har familien sin på vestlandet, men hun og mannen bosatte seg her for over 30 år siden. Etter at mannen gikk bort for 3 år siden, så har hun alikevel valgt å være her.
Familien hennes kommer heldigvis hit en tur i romjula :)

Jeg smørte med meg litt god julelunsj, kjøpte julekaker (ja, har ikke hatt tid til å bake..) og dro med godt humør. Vi hadde det kjempekoselig å vi var der i 4 timer. Vega fikk massssssse kos og det var tydelig at de 2 trivdes i hverandres selskap <3 Vi har lovet å komme tilbake igjen snart. Det var så utrolig koselig ¨hære om historier fra gamle dager, om familien, om oppveksten, ferieturer, jobb og livet med mannen hennes som hun så sårt savnet.
Satte igjen resten av maten og kakene så hun har å kose seg med resten av tiden før jul.

Sånne ting gir virkelig noe. Sånne ting trives jeg utrolig godt med. Kan være hvor sliten som helst, men sånne ting GIR energi. Måten hun lyste opp på når vi kom, men samtidig litt vondt å dra for da visste jeg at hun ble alene igjen. Det var vel det eneste negative med det.

Så gooood jul folkens <3

 

 

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar