Englandstur - BGT!!!

47576917_10216395377652925_2725645001194209280_n.jpg

En fantastisk tur!!
Det var helt HERLIG å få oppleve Manchester i desember! Bare DET var verdt hele turen! Skulle gjerne hatt noen ekstra dager kjenner jeg for det ble litt stress her og der, men koste oss fra vi ankom til vi dro.
Fant oss et par favorittbutikker som vi var i opptil flere ganger, handlet julegaver,  spiste god mat, så håndballkamp og en herlig vennetur - ikke bare stress!

Det var sinnsykt mange timer i bilen!!!! Det er vel det eneste negative... vi hadde med oss en ekstra hund til Manchester som skulle videre til Irland. Han bor nå hos en ekstremt kul gjeterhund dude å skal bli kjempegod på gjeting når han blir stor.
Begge hundene taklet både båt turen, kjøringen og toget veldig bra.
Godt å srekke på bena når vi ankom Manchester for oss alle.
Vega bestemte seg for å få løpetid idet vi ankom......... men ellers har alt vært helt tipp topp!

Vi hadde fri på fredagen - det var med vilje. Etter 2 dager i bil så tenkte vi at det MÅ vi ha - og godt var det. Men "fri" var kanskje å ta i. 19 tusen skritt på skritt telleren, julemarked, en drøss med butikker og tur med voffsen. Landet på hotellet på kvelden til mat og håndballkamp.

Lørdagen var det alvor. Ankom Manchester Central i 09 tiden. Ble plassert helt nede for det var eget området for de med dyr. 
Fikk komme et hakk opp etterhvert som ble vår base. Dvs - jeg var enda et hakk på audition (hele 4 pga bytte av rom hele 2 ganger) Glatt gulv ...

Var ikke på hotellet igjen før i 20 tiden. Helt "skutt" .... var sååå sliten, men det var virkelig verdt det. Det var en FANTASTISK opplevelse!
Vanskelig å beskrive det hele - og det er heller ikke mye jeg kan si enda uten å røpe for mye.

Nå er det sånn at de som ikke allerede har fått beskjed at de er videre - vil få beskjed innen 11 februar om de er videre til audition foran dommerene.

Er vi der eller ikke .... hmm
Dere får følge med folkens ;)

Veien hjem gikk nesten helt smertefritt. Vi plukket med oss en valp i Nederland for Alexander som skal bo i Halden. Hællan dussen så nydelig og ingen problem med masse bilkjøring.
Vega derimot - hun rappa en pose tyggebein ... å ble kjempedårlig på kaia i Danmark. Kom begge veier ... så vi fikk henne med inn på båten i kennel rommet så vi kunne besøke henne og passe på under hele overfarten.
Hun kom seg heldigvis....

Vi har hatt en egen facebook gruppe å oppdatert de som sponset oss på sponsor.me/marianneelisemethi med live videoer og bilder absolutt hele turen. Har vært kjempemorro og veldig morro at de var så engasjerte ;)BGT2019.jpg


Nå er det velfortjent juleferie!!!!!

INSTAGRAM - http://www.instagram.com/TeamBissevov
FACEBOOK - http://www.facebook.com/TeamBissevov

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar