BGT - tur 1

På dette tidspunktet om 1 uke - så er jeg i ferd med å ankomme Danmark med ferge. (Hirtshals) Jeg har reisefeber, men du verden som jeg gleder meg også. Jeg har aldri vært i England før å gleder meg som en liten dritunge!
Ikke bare til det som vi er der for, men også selve turen. Jeg drar sammen med en venninde, så er ikke helt alene. Skal også ha med meg en ekstra hund til England - som blir hentet når vi ankommer Manchester.
(dette for å få ned utgiftene litt)

Vi har trent godt, planlagt godt, fikset kostyme, lagt planer og er egentlig så klare som vi kan få blitt. Iallefall innen avreisen ;)
Litt endring i reiseplanen, men helt ok!

Dette skal bli SÅ FREAKING MORRO! :D

Fine flokken min på tur i går før det ble mørkt. Jeg koser meg veldig med de og trening om dagen. La oss håpe motivasjonen forblir på topp! :D

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar