Valpetrening på G!

PLUTSELIG var hun klar!

Å da mener jeg – virkelig klar. Jeg kan egentlig ikke forklare det – jeg har brukt EKSTREMT mye tid på å årøve å gjøre henne klar, men aldri presset henne.
Hun har fått være valp i flokken, men kjørt på hverdagslydighet. Også det sammen med flokken.
Her om dagen så var det fiiiiint vær og jeg hadde akkurat hatt en knalløkt med hver av jentene (Vega og Kanutten) – og Valborg satt der så søt i buret å så på. Hun har endelig skjønt at det nytter ikke å være tulling i bur når de andre trener for det er ikke det det «regner kjøttboller». De kommer når man er stille nemlig.

Så da tenkte jeg at jeg kunne jo prøve en liten økt å se hvor konsentrert hun var.
Hun satt, dekk, spinn/twist, A og B (frembensløft) og opp på boks med fremlabbene. Alt i samme økt – og med klikker. Hun bare duret på. SHIT så morro det var!!
Mine trikseøkter er korte – aldri med enn 7 min(når det gjelder nyinnlæring) – så når klokka ringte her så hadde hun alikevel rukket å innom alle de tingene -og mesteparten var det faktisk HUN som tilbød MEG disse tingene.
FANTASTISK!!!
For DET har sitti langt inne!
Vi har som sagt prøvd å trene disse tingene litt innimellom, men aldri i samme økt – og hun har som regel gitt opp etter litt. Med andre ord – hun har ikke vært klar.

Hun har også blitt helt RÅ på drakamp.
Så jo -det er håp for denne lille rampen også og SÅNN som jeg gleder meg til fremtiden <3