Teaterhund

Det er litt morro og være med på “Annie” igjen. Det tar meg tilbake til 2013 da Fant var med.
Litt anderledes er det jo, men veldig mye er likt.

Forskjellen nå er vel ny hund, nytt teater, nytt land (!) og nye folk, men jeg koser meg virkelig når jeg sitter der på prøvene å ser det hele bli til. Jeg husker prøvetiden i Oslo med litt “gru” å lurte veldig på hvordan de i alle dager skulle rekke å bli ferdig til premieren…
men dette hadde de gjort før og visste akkurat hva som skulle til for å rekke det 😉
Samme skjer nå – jeg tenker – “hvordan i alle dager skal de få til dette” – men premieren er 7 oktober – og DA skal vi være klare.
Jeg ser Vega koser seg – selv på scenen. Jeg ser at for hver gang vi er der så blir hun litt tryggere på jentene som skal føre hundene rundt. Masse godbiter og kos i tillegg så skal dette forhåpentligvis gå bra.
De 2 svenske jentene som spiller “Annie” er kjempeflinke!
I dag var en sånn dag – ALT klaffet! Iallefall fra mitt ståsted som hunde eier. Samtlige scener var en fryd å se på. Jentene danset, sang og førte hundene på en herlig måte igjennom aktene. Jeg var heeelt målløs .. (Å DET er serr ikke ofte altså)!
Vi er egentlig på grønt team -som har premieren, men for at hundene skal bli vandt med begge jentene på begge teamene så øver vi litt “omhverandre”
Dette går overraskende nok kjempefint!
Enda en stund igjen til premieren så det er fremdeles mye som skal klaffe. Ikke bare de 3 scenene hvor hunden er med :p

VI gleder oss til fortsettelsen!


Vega og “Annie” fra dagens øving i Saffleoperaen