Teaterhelg

Det er søndag morgen – nydelig vær ute, kakao i koppen, pc`n på fanget og julemusikk i bakgrunnen. Vi har akkurat kommet inn døra etter en frisk morgentur ute.

Været er nydelig, men småkaldt i lufta.
Joda, livet er faktisk ikke så ille.

Vi er straks ferdig med nok en teaterhelg her i Saffle. Vi har igjen dagens forestilling som starter kl 15.
Også denne helgen har det vært fullt så masse folk.
Vi blir heldigvis tatt veldig godt vare på. Vi har funnet oss et sted vi har satt opp et stort bur, men som vi også kan stenge av med en grind ved døra slik at begge bikkjene kan være løse på innsiden og likevel få med seg hva som skjer på utsiden. Må jo ha med seg ALT som skjer – hilsen Kanutten 😉
Det igjen betyr at de som mot formodning skulle være redd for hund (joda, er et par av de her og) vet hvor vi har base å holder seg unna. Resten kan komme og gå som de vil.

Fredag var det 2 forestillinger. En skoleforestilling på dagen – så 2 timer pause før vi måtte gjøre oss klare til kveldens forestilling. Jeg kan ikke se at Vega bryr seg nevneverdig om akkurat det. Hun får godbiter, kos og rutinene sine så hun har blitt veldig så dreven i akkurat det her.
Mitt hode derimot – etter nesten en så lang dag …
Da er det godt at vi ikke har oppmøte før kl 16 dagen etter <3
Missforstå meg rett – Vega er på scenen i 3 av scenene – iløpet av 3 timer. Jeg er ikke sikker på hvor lenge til sammen, men det er ikke mye.
Det er også derfor det går bra – fordi jeg vet at hun takler dette.
Jeg følger nøye med etter tegn på stress eller ubehag, men jeg har fremdeles tilgode å finne det.
Nå er ikke akkurat Vega av den stressa typen – å hun vet godt akuratt hvor godbitene kommer og hvor jeg står – ergo har hun full koll.
Etterpå er det å løpe ut å leke masse – også dette har blitt en rutine.

Når vi kommer til teateret så pleier jeg å gå rett mot bilen. (vi er i en leilighet 1.5 min fra teateret, men parkerer på teateret)
Vega bråstopper 10m foran bilen fordi hun da tror vi skal dra… Jeg forsikrer henne alltid om at det skal vi ikke. Hun løper da bort til inngangsdøra på teateret å VET så godt hvor vi skal. Rutine hund <3
Dette er litt godt å se – at hunden min faktisk trives med det vi gjør å ikke bare fordi jeg har lyst.

I helgen har det også vært VM i kreativ lydighet i Tyskland. Jeg ble forespurt om jeg ville dra, men jeg synes at det var minst 1 år for tidlig.
Men neste år …….