Svenske talenter 2018

Jeg trodde jo det at talentprogrammene ikke krysset landegrensene, men det gjør de. På norske talenter var det flerenasjonaliteter husker jeg.
Jeg ble alikevel litt overrasket da jeg ble oppringt med spm om jeg ville være med på den svenske versjonen – Talang Sverige.


Bittelitt betenkningstid før en venninde sa “Det er ingen svensker som ser på norsk tv og omvendt. Ergo ingen i Sverige som vet hvem du er” 😉
Hun har rett – finnes selvsagt noen untak, men alikevel. Hun har rett.
Så da ble vi med! Det passet fint at auditionen vår var lagt til samme helgen som premieren på Saffleoperan selv om vi var en smule slitne.
Vi dro derfor rett til Stockholm søndag istedenfor hjem. Der plasserte vi oss på hotellet som lå vis a vis Stockholmsmessen hvor audition var – og med oppmøte kl 1130 så fikk vi “sovemorgen” også som svenskene så fint kaller det.
Iallefall ikkenoe stress på morgenen.
Planen var å se seg litt om i Stockholm på søndag, men alt for slitne både jeg og Vega (ok .. ikke Kanutten da….) så det ble tur, takeaway og netflix isteden.

Traff kjentfolk også <3

Det er lov å si at vi var med på audition, men selvfølgelig ikke hvordan det gikk. Ikke aner jeg når de begynner å sende det på tv heller, eller om vår audition i det hele tatt kommer på tv, men OM det gjør så skal jeg si ifra 😉

Nå har vi hatt et par dager fri å det har vært EKSTREMT godt. Ikke gjort så mye fornuftig egentlig annet enn å planlegge ting litt bedre å fått unna noe regnskap.
Til helgen er det full fart igjen.
Oppdrag for Musti Storo på lørdag formiddag før jeg skal hjem å skifte og snu i døra for da er det DDE konsert i spektrum som gjelder. Søndag er vi tilbake på teateret 😉