Show på Sørlandet

Denne helgen har bare vært helt HERLIG!
Startet med å dra ned til Kristiansand på torsdag for å overvære Dogrun sammen med Vom og hundemat.

Show i tillegg – OG jeg kan skryte på meg å ha gått 6 km løypa!(Tok inn merkebåndene) med kickbike! Noe som var en helt UMULIG oppgave.Ruta var definitivt IKKE laget for kickbike (Les-den måtte BÆRES store deler av løypa)

Lå på en koselig hytte nede ved vannet natt til fredag – ikke lov til å ha hunder inne der så de sov i bilen. Var derfor tidlig oppe ettersom sola sto tidlig opp på parkeringsplassen. Fikk både trent og bada voffser før kl var 08 🙂

Tuslet så videre til Holum -hvor min kusine bor. Har ikke sett henne på en 7 -8 år så det var kjempekoselig å se de alle igjen. Ny badetur med voffsene ble det også 😉
Turen til Soknedal derfra tok litt over 2 timer. FANTASTISK landskap! Jeg hadde flere ganger lyst til å stoppe å gå turer, men valgte isteden å komme meg frem til campingplassen jeg skulle være på.
Det var også en fin plass – med en liten og koselig rød hytte. Storkost oss absolutt hele helgen her.

Lite minishow på lørdag i parken bare for å vise litt av hva vi skulle vise på søndagen i amfiet. Masssssse folk!
Tok så med meg Valborg og så meg rundt i sentrum rundt alle bodene. Det var litt kult å se hvor sosial hun har blitt og at all den jobben jeg faktisk har lagt ned i henne har hjulpet.
NÅ begynner hun å bli klar for litt seriøs trening og det liker jeg 😉

Ølfestival på kvelden – men det innomhus så jeg var bare en sving innom å kikka. Dro opp igjen på campingen å bada bikkjer <3 Var uti en tur selv også.
Søndagen tok vi oss gooooood tid. Frokost, trening og tur – i akkurat den rekkefølgen før vi pakket oss ut av hytta å dro ned mot der vi skulle ha show. Ikke så langt unna vel å merke.
Fantastisk stemning i amfiet nede ved vannet der. Masse folk og mange som likte det de så – og DET gleder jo selvfølgelig meg <3
I varmen så valgte vi å korte det litt ned av hensyn til hundene. Jeg fikk heldigvis full forståelse for det <3

Hjemturen gikk også veldig bra. Med 1 times badestopp i Holum så brukte vi vel ca 9 timer. Det var også inkl ferga Horten – Moss.

Planene til uka er klare!
Og allerede til helga igjen er det ny oppvisning! Denne gangen på Ådalsdagen – på mitt hjemsted <3