Premiere helg på teateret

DA var det dags for å teste ut hvordan ukesvis med trening faktisk ble på scenen.

Fredag var det generalprøve – å jeg forventet egentlig mer nerver enn hva jeg så. Til å være et amatørteater så er de proffe til fingerspissene! Alle vet hele tiden til en hver tid hva de skal gjøre, hvor de skal være og hva som skal være hvor. Det er jo en selvfølge at de nå vet, men alikevel – det er liksom ikke noe tull.
En passer på at barna alltid er på plass, har riktig kostyme til riktig scene og oppfører seg bra og ungdommene/voksne klarer seg selv. (med unntak av noe kostymeskift)
Jeg er mektig imponert. Jeg trodde egentlig ikke at noe skulle slå Annie produksjonen vi var med på i Oslo i 2013 .. men joda.
Saffleoperaen er en helt fantastisk plass!

Å ikke minst … denne gangen blir vi som hunde ekvipasje tatt vare på. Ikke bare “stuet bort i et hjørne” med “vent her og ti stille”
HER er vi en del av teamet – en del av crewet og inne i gjengen. HER TRIVES VI! 😀
Og det å igjen gjør at vi gleder oss til hver eneste gang vi skal på teateret selv om reiseveien er bittelitt lang. SÅ verdt det!

Må innrømme at jeg en liten periode hadde mine tvil da jeg 5 uker før forestilling så hvor “kort” de hadde kommet, men husker samtidig at jeg tenkte akkurat det samme på Annie i Oslo 6 uker før.

Men i går var det premiere – en helt magisk kveld på Saffleoperan i Sverige. Man blir dratt inn i en verden med en historie jeg elsker å kan se gang på gang på gang på gang. (Å kun derfor så sniker jeg meg no bakveier så jeg får snok kikka når Vega har pause)
Jeg kan sikkert sett den minst 100 ganger på rad uten å bli lei. Hvorfor? Fordi skuespillerene gjør dette så fantastisk bra.
Jeg vet, jeg er vel igrunnen innhabil fordi Vega er med, men det er ikke bare henne jeg tenker på.
Barna gjør en fantastisk sang og dans – Jentene som spiller “Annie” er HELT fantastiske og skuespillet til “Miss Hanigan” og “Mr Warbucks” er breathtaking.

Jeg har også ekstrem respekt for alle andre rundt og i produksjonen. Alt fra mygg rigging til orkesteret. De gjør alle en helt utrolig jobb jeg har ekstremt stor respekt for. Uten dem hadde det ikke vært noe teater <3

Så folkens – dette er absolutt verdt en tur til Saffleoperaen i vinter. Vi har forestillinger frem til 1 og 2 desember.
Dere som gjerne vil se Vega på scenen en av disse gangene kan evt ta kontakt så skal jeg sende dere datoene hennes.

Jeg kunne sagt at nuuuuh skal vi sjekke ut av hotellet å reise HJEM … men det skal vi altså ikke. Vi skal sjekke ut .. men setter nesa mot Stockholm og et aldri så lite “hemmelig oppdrag” der i morgen.
Lover å fortelle om dette kule oppdraget når jeg får lov 😉

FORTSATT GOD HELG! 😀