NORGESMESTER 2017!!!

DET hadde jeg helt seriøst IKKE trodd når jeg startet lørdagen ….

Forestilling fredag kveld – for så å hjem og sove noen timer (eget innlegg om den siste tiden på Annie kommer senere) -Tidlig opp lørdag da jeg var brennsikker på at jeg hadde glemt å pakke både det ene og det andre.
Hadde ikke det altså .. sov dårlig .. spenninger i kroppen .. og jeg visste jeg var førstemann ut.
Normalt sett så kan jeg ikke varme opp Vega mye – jeg må neeeesten rett fra bur/bil og inn i ringen. Men denne dagen fungerte virkelig ikke det. Jeg varmet litt opp – kjente hun var heit – men i det øyeblikket vi kom inn i ringen så tente hun på alle plugger.
“Høy som et hus” og for første gang hadde vi LYD i programmet. Det har vi ALDRI hatt før!
Min oppgave ble derfor å roe litt ned sånn at jeg fikk ikke heeeelt vist slik jeg ville fordi jeg var redd hun skulle “ta av”. Mine skuespillerferdigheter kom derfor litt i bakgrunnen. Vi fikk alikevel gjennomført greit (selv om jeg synes opptredenen vår i Nordisk var MYE bedre)
3 dommere – som ikke var helt enig i poengene ….. det spriket noe voldsomt mellom den danske og de 2 norske.
MEN – for oss så holdt det til SEIER! 25.20 poeng havnet vi på og vi kan dermed kalle oss Norgesmestere i kreativ lydighet – freestyle 2017.
Bilder sier mer enn 10000 ord!
Fotograf Mari Nagel Røkholdt

Punktum for et FANTASTISK år for oss.
Med tanke på at vi startet denne sporten i april i år – og allerede er på landslaget, vært i Nordisk hvor vi tok en hederlig 8 plass – og vant Norgesmesterskapet så er jeg EKSTREMT fornøyd altså 😉
Cert og crufts kvalifisering ble det også.
Jeg har alikevel sagt nei takk til Crufts da jeg selv vet at dette programmet ikke er sterkt nok til det – OG at det kræsjer litt med en annen relativt stor ting vi skal på helga før (og det derfor blir litt tøft)

Etter å ha vunnet på lørdag .. så satte vi oss i bilen for å nå den aller aller siste forestillingen av Annie på Saffleoperan ……..

NÅ er det juleferie!
Iallefall veeeeldig snart 😉
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tYm54_4cZfM[/embedyt]

3 thoughts on “NORGESMESTER 2017!!!

 • 6. desember 2017 at 20:57
  Permalink

  Gratulerer, og hipp hipp hurra

  • 11. desember 2017 at 10:41
   Permalink

   Takk takk 😀

 • 13. desember 2017 at 13:19
  Permalink

  Gratulerer så mye med velfortjent seier til dere begge to 😀

Comments are closed.