«Nei, det liker jeg ikke!»

I ALLE ÅR har jeg vært utrolig kresen i matveien. Er det noe jeg TROR jeg ikke liker så er det «NEI! DET LIKER JEG IKKE!»

Om 1 mnd blir jeg 40 år .. (usj….ja, føler meg gammel) så jeg har tenkt at det er på tide å prøve nye ting. Som for eksempel å ikke være så forbanna kresen i matveien.
Enda så har har det bare vært med tanken …
Eks – jeg hater fisk. Jeg mener .. jeg HATER fisk! Har sagt siden jeg var liten at «jeg spiser ikke fisk som har vært i vannet!» Eller sushi – RÅ fisk?? URK!
Hvor sært er ikke det? haha 😉

Vel – jeg var på et event her forrige mandag hvor det først var middag før jeg hadde opptreden med Vega.
Jeg var livredd for at det skulle serveres fisk, samtidig som jeg visste det skulle være en del barn tilstede så jeg håpet på en kidsvennlig meny. Jeg var minst like livredd for at jeg ikke kunne hvilken kniv og gaffel som skulle være til hvilken rett. Eks – jeg spiste visstnok suppe med dessertskjeen. Hvordan skulle jeg vite forskjellen??

Forrett – Blomkålsuppe!

Jeg fikk helt vondt inni meg da denne ble plassert foran meg… men jeg rakk samtidig og tenke at jeg må jo prøve.
Det smakt helt HIMMELSK og jeg rakk å slurpe i meg HELE bollen!
Jeg satt samtidig å reflektere over hvorfor jeg i alle dager ikke likte dette før? Hadde jeg EGENTLIG smakt på det før??? Svaret var nei. Hvorfor? Fordi jeg i snart 40 år har sagt «jeg liker ikke blomkål!»
Har vel egentlig generelt ikke vært no glad i suppe, men lover jeg skal forandre seg nå.

Så i dag har jeg gått til innkjøp av Toro sin kremet blomkålsuppe. Det skal være lunsjen min i dag og jeg gleder meg som en UNGE og håper den smaker like himmelsk som den jeg fikk på hotellet (selv om jeg vet at de er laget fra bunnen av og dette er posesuppe :p )

All ære til kokken på hotellet forresten. Til hovedrett var det kyllingfile på en seng av rotgrønnsaker. Jeg var skeptisk til samtlig grønnsak, men smakte omhyggelig på hver og en av de – OG LIKTE DET! 😀
Min nye yndlingskokk-hvem det nå enn var 😉