Kurs/Seminars

Jeg, Marianne, kan leies inn som instruktør for både hundeklubber, privatpersoner og private grupper. Samt eksterne hundeskoler. Ta gjerne kontakt for en oversikt over aktuelle datoer.

Pris:

Privattimer

De kan holdes på plassen her – da er det 600,- timen.
Hvis jeg må kjøre så gjelder statens satser ** (se info nederst på siden)

5000,- per helgedag pluss reise (og evt opphold) Jeg har stort sett alltid med meg egne hunder, ergo er egen campingvogn å foretrekke. Evt sted hvor det er lov med hund(er) – (ikke privat)
Er det langt så fly er alternativ, så er hundene ikke med.
For ukedag – ta kontakt for pris
Foredrag – ta kontakt for pris

Alternativer til kurs

– Triksekurs – alle nivåer
Her er det trening med 1 og 1 – hvor jeg setter på klokke – og hver deltager får sin oppmålte tid. Ca 4 økter per dag per deltager.
Max 8 plasser med hund, men jeg anbefaler en 6 – 7. Hver og en får hjelp til triks på det nivået de selv er.
Ubegrenset med observatørplasser. Jeg setter av tid hvor de kan komme med spm – så det ikke går ut over deltagerene med hund.

Frisbee freestyle
Dette er et nybegynner kurs – da det per dags dato ikke er en egen sport i Norge – å derfor må man starte på scratch.
Mye kasteteknikk, som må være «inne» før man kan dra hunden med på dette. Vi er derfor mye sammen 2 og 2.
Triks, tips og samspill mellom hund og fører
Info om selve sporten, regler og all informasjon som trengs for å kunne holde på med denne herlige sporten. Og ikke minst, HVOR man kan melde seg på evt konkurranser.

På dette kurset er det max 12 deltagere – ingen observatører

Rally lydighet
«Rallylydighet er en hundesport som oppstod i USA. I 2005 ble Norsk rallylydighetsklubb dannet og i 2013 ble sporten godkjent av NKK.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhver om man gjør noe feil.
Det konkurreres offisielt i fire klasser. Etter hvert som man kommer oppover i klassene kommer det flere skilt med høyere vanskelighetsgrad. Om man ikke er klar for å starte å konkurrere i klasse 1 er det også en rekruttklasse hvor man kan belønne hunden visse steder underveis.
Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.»
Hentet fra http://www.rally-lydighet.com/
* Reise** og evt opphold (bo/mat) kommer i tillegg.  Mat (lunsj) under kurset skal dekkes av arrangør.
**Kjøregodtgjørelse etter statens reguleringer – men er det fine kjøreforhold så er egen campingvogn å foretrekke da jeg har med meg egne hunder. Jeg er da avhengig av å kunne stå et sted med strøm.
*** Ved avbestiling av kurs minimum 3 uker før kurs – ingen kostnader
*** Ved avbestilling av kurs minimum 14 dager før kurs så må halve kursavgiften betales
***Ved avbestilling innen 7 dager før kurs så er det full pris!
Dette gjelder om jeg er innleid instruktør.
Om du melder deg på kurs hos meg så er det økonomisk bindene. Pengene kan refunderes før kurs start ved visning av vetrinærattest. Er kurset påbegynt – ingen refusjon.

Stedet vi holder til det ligger mellom Askim og Ski – 40 min fra Oslo

Perfekt midt imellom alt.

In english

I hold seminars «all over» – mostly rally obedience and tricks but also obedience. I have my degree in obedience at the Norwegian kennel club and work as a instructor in my own company here in Norway.
I have been an instructor in obedience for several years and also competed in the highest lvl with several of my dogs (2 of them)
Now we do mostly frisbee, trics and rally obedience 🙂
You have any questions or want to book us  – send us a mail
kurs at bissevov.no

😉