Europatur del 1

Planen min var å blogge med jevne mellomrom, men ekstremt dårlig nett satte en effektiv stopper for akkurat det!
Skulle tro at div campingplasser hadde bra nett nå til dags, men i og med vi har med 3 hunder, så ender vi opp i et hjørne av campingplassen – stort sett da uten dekning. Og som her – dritdyr internett på plassen bet per døgn – eller 3g på tlf…..

Så da gjør vi det beste ut av det – stort sett uten nett. Vi har tlf våre så både instagram og Facebooksiden
har daglige oppdateringer. Så får det heller komme en oppdatering her for hver uke.
Trine Charlotte aka Lotta er med hele denne første uka – noe som er ekstremt koselig <3
Vi telter oss igjennom flere land sammen med hundene i en uke – megakult!
Ja, også deler vi på kjøringen – noe som også har mye å si. Det ER nemlig slitsomt å kjøre lenge og langt.

.

Vi (Trine og jeg) startet for akkurat 1 uke siden i Hobøl – kjørte til Nora i Sverige hvor vi overnattet på togvandrerhjemmet. Det var EKSTREMT liten plass i disse vignene – deling av dusj og do på alle – så ikke nødvendigvis et sted jeg anbefaler til den prisen.
Vi var der heldigvis bare 1 natt 😉
Fredag var jeg nemlig på torget å opptrådte med både Vega og Kanutten. Først kl 11 – så igjen kl 16. Det var EKSTREMT varmt – men en fontene på torget reddet oss litt – i tillegg til silvershade over bilen og kjøledekken på Vega. Korte, men effektive show – og det var ingen tvil om at svenskene kjente oss igjen fra Talang. DET var morro 😉

Vi satte oss så i bilen å kjørte rett til Helsingborg – og campet der helt til mandagen. Det var ved sjøen – og helt fantastisk å være der. Både vi og hundene badet opptil flere ganger om dagen. Så godt å bare slappe av og kose seg. Vi grilla, sov middag, leste, gikk turer, så filmer – bare rett og slett slappet av!

Mandag – så var det frokost i Sverige, lunsj i Danmark og middag i Tyskland. Vi fant en campingplass like ved Flensburg hvor det var lov til å ha hund. Vi kom ikke så langt som vi hadde tenkt denne dagen, men ekstremt mye kø overalt så da valgte vi å ta en natt her. Sovnet vel før hode traff puta …

Nå er vi på siste stopp før EM plassen. Her har vi vært siden tirsdag og skal være til fredag formiddag. Ekstremt stille og rolig her – lov med hund – OG storskjerm så vi har fått sett begge semifinalene i fotball VM.
Med andre ord – helt perfekt. Litt hundetrening har det også blitt innimellom selvsagt. Ta en kikk på instagram og facebook så ser dere både videoer og bilder fra det.
Vi er også med på utfordringen #100daysofdogtraining challenge – så jeg legger ut 1 ny treningsvideo hver dag i 100 dager. Vi startet 1 juli 😉

2 thoughts on “Europatur del 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *