5 dager

I paradise! Jeg fant et lite smutthull på 5 dager – så da pakket jeg bil og bikkjer, og stakk av!

Jeg har bare ikke ORD på hvor godt det har vært. Hytta til pappa og co ligger ikke dirrekte på fjellet, men neimen ikke langt ifra heller. Temperaturene er sånn passe – ikke shortstemp, men perfekt hundetreningstemperatur!
Når jeg klipte plenen rundt hytta første dagen så lagde jeg meg også en liten treningsplass rett på utsiden av gjerdet. Vi har hatt utallige småøkter hele tiden mens vi har vært her. Små, korte og ekstremt effektive. Til og med Fant har trent jevnt de siste dagene. Han er pensjonisten min, men du verden for en glød han har her oppe. Han lærer nye triks på null komma nix <3

Valpetullingen har også kommet skikkelig igang. ENDELIG lissom. Hun er konsentrert, målrettet og FULL av energi.
Eks – kl er 09 – og vi har allerede hatt en trikseøkt – og lek med frisbee. Er HUN sliten? NEI!
Shit å mye energi den bikkja har. Dette skal seriøst bli morro fremmover <3


Vega trener jevnt og truttpå VM programmet. Vi har en plan, en rutine og et mål. Til helgen er det 2 konkurranser i Lunde. Det er vår første og siste mulighet til en full gjennomkjøring av programmet før VM. Jeg bryr meg ikke om selve resultatet i ringen i den konkurransen for for oss er det godfølelsen og flyten før VM som teller. Startlistene til VM har også kommet. UTROLIG mange GODE navn så vi er i ekstremt godt selskap. Dette er en erfaring vi virkelig tar med oss videre.

Kanutten trener også jevnt og trutt. Vi har har trent godt – og har en rutine på EM programmet i frisbee. Vi trener distanse også – så får vi se hvordan det går. Dette blir hennes andre konkurranse i frisbee ever da det ikke akkurat flyter over av de i nærheten her. Men morro skal det bli uansett 😉

Ahh – hyttelivet. Den friske fjell lufta. Jeg kunne sagt stillheten, men en nabo driver med gravemaskin rett ved så et snev av “bondelandet i Østfold” er det nå her. Men stille på kveldene. Jeg sitter ute å ser på nyyyydelig solnedgang kl 2230 hver kveld.
Og det er fremdeles ikke mørkt kl 24 lissom. HERLIG! (ja, jeg er mørkeredd)

På fredag var jeg barnevakt et par timer for søte nieser så min kjære bror fikk fisket litt (de har hytte ca 15 min herfra – lenger opp). Igår var jeg nok en gang oppe der – så vi fikk fiska før de skulle hjem.
Fikk fisk gjorde jeg og! Den første på maaaange år 😀
Ok, stanga til Sara Tomine som hadde reist hjem, men jeg som sveiva den inn :p
Ikke akkurat kilosfisk,men fikk da fisk! (brodern fikk også en)

OG sånn går nå dagene. Jeg skal heldigvis være her et par dager til. Jeg må desverre hjem igjen på onsdag (har kurs på kvelden) – hadde det vært opp tilmeg så hadde jeg serist bodd her oppe for SÅ fantastisk er det her.

baaah … valpetullingen er ferdig lada.
På tide å gå seg en tur. Tenkte å kjøre opp på toppen å ta de med på en langtur. I bånd selvsagt. Det er sau over alt. HELDIGVIS vet mine å oppføre seg – også i bånd <3