20 triks på 2 mnd

20 triks på 2 mnd
Her får man tilgang til 20 ferdige triks i hele 2 mnd fra dagen man blir registrert. Man må selvsagt ikke gå igjennom alle om man ikke ønsker det, men her er iallefall video og beskrivelser av 20 kule triks som hvem som helst kan lære sine hunder.
SÅ er det bare å trene ivei. Akkurat når det passer DERE. Om det er kl 02 på natten, 08 om morgenen eller 17 på ettermiddagen er helt og holdent opp til deg.
Jeg som instruktør er også tilgjengelig via gruppe på facebook om det er noe du/dere lurer på underveis 😉

Hvem passer det for?
Dette er et kurs som passer for alt fra 8 uker til 16 år. Det er selvsagt noen av triksene jeg ikke ville gjort med en valp, men da ser man iallefall innlæringene og kan starte med div grunnarbeid sånn at man er klar når den tid kommer.
Driver du f.eks med en hundesport, men har “gått litt lei” ? Eller “gått deg fast”? Går ting i den “samme gamle tralten” ? Har ting blitt en vane? Er gleden borte? Eller ønsker du rett og slett bare et bedre samarbeid med hunden din?
DA er dette trikset for dere.
Her er det 20 triks med gode forklaringer, video og skriftlig og ikke minst – forskjellige problemstillinger man møter på. Det er også forskjellige måter å løse problemstillingene som dukker opp på.
Triksene er valgt ut med omhu og passer alt fra nybeynner til den godt trent og drevne konkurransehunden. Målet er et bedre samarbeid mellom hund og fører

Du trenger internett tilgang, motivasjon og treningsiver – SÅ er du igang.
Ja, også må du selvsagt kjøpe tilgang av oss 😉

Instruktøren – er meg, Marianne Elise Methi. Jeg har holdt på med triks med hundene mine i mange år allerede. Jeg ELSKER måten hundene jobber når de må tenke selv.
KUN POSITIV INNLÆRING!
Det går i klikker, lokking og shaping.

Triksene på kurs 1 er
4 bein i bolle
Spinn/twist
Rundt meg
CoopCoop
Skamme seg
Sitte bamse
Rulle/trille
Krysse labber
Hoppe opp i armene
Hopp ring
Gå på 2 (bakbena)
A og B (Løfte frembena 1 og 1)
Bukke
Blåse bobler i en bolle med vann
Merke/target
Rygge rundt meg
Aftenbønn
Spille død
Holde halen

Pris – 1000 kr for tilgang i 2 mnd!